Δημοτική Ενότητα Άγιος Αθανάσιος Δημοτική Ενότητα Χαλκηδόνας Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας Τοπικά νέα Δήμου Χαλκηδόνος

Ξεκίνησαν οι εργασίες αποκατάστασης ασφαλτικού στην Εθνική Οδό 2 Θεσσαλονίκης – Έδεσσας

Ξεκίνησαν οι εργασίες αποκατάστασης ασφαλτικού στην Εθνική Όδο 2 Θεσσαλονίκης Έδεσσας, χθες Παρασκευή 11 Φεβρουαρίου και θα υλοποιηθεί έως την Παρασκευή 18 Φεβρουαρίου 2022, όπως αναφέρει η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας.

Δείτε αναλυτικά την ανακοίνωση:

Εργασίες αποκατάστασης ασφαλτικού στην Εθνική Οδό 2 Θεσσαλονίκης – Έδεσσας από την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας

” Οι εργασίες αποκατάστασης ασφαλτικού στην Εθνική Οδό 2 Θεσσαλονίκης-Έδεσσας θα συνεχιστούν από τη Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας από την Παρασκευή 11 Φεβρουαρίου έως και την Παρασκευή 18 Φεβρουαρίου 2022 (και το Σαββατοκύριακο 12-13 Φεβρουαρίου 2022).

Πιο αναλυτικά, θα πραγματοποιηθούν εργασίες αποκατάστασης ασφαλτικού επί της Εθνικής Οδού 2  Θεσσαλονίκης –Έδεσσας στα εξής σημεία:

– Επί της παράπλευρης οδού, από το ύψος της επιχείρησης “ISOMAT” μέχρι τον Άγιο Αθανάσιο σε όλο το πλάτος,

– Στη Χ.Θ. 6+000, μπροστά από τις εγκαταστάσεις «ΕΛ.ΠΕ.- Ελληνικά Πετρέλαια» με κατεύθυνση από Χαλκηδόνα προς Θεσσαλονίκη,

– Στη Χ.Θ. 47+000, στο ύψος της αντιπροσωπείας “HUYNDAI”, στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Έδεσσα.

Οι εργασίες θα πραγματοποιηθούν από την Παρασκευή 11 Φεβρουαρίου έως και την Παρασκευή 18 Φεβρουαρίου 2022 (και το Σαββατοκύριακο 12-13 Φεβρουαρίου 2022), με ώρα έναρξης τις 7.00 π.μ. και ανάλογα με τις επικρατούσες καιρικές συνθήκες.

Ήδη έχει γίνει η σχετική συνεννόηση με την Υποδιεύθυνση Τροχαίας Θεσσαλονίκης, το Τμήμα Τροχαίας Χαλκηδόνας και το Τμήμα Τροχαίας Πέλλας, ώστε να υπάρξουν οι απαραίτητες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για την ασφαλέστερη διεξαγωγή της κυκλοφορίας στη διάρκεια των εργασιών.

Ακολουθήστε το ΣυνΔΗΜΟΤΗ στο Google News, στο Instagram, στο twitter, στο pinterest και στο youtube και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *