Δήμος Δέλτα Π.Ε. Θεσσαλονίκης

Β. Ελευθεριάδου, Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Προστασίας και Δημόσιας Υγείας: -Νέες δράσεις αλληλεγγύης στο Δήμο Δέλτα-

O ΣυνΔΗΜΟΤΗΣ παραβρέθηκε στην διανομή τροφίμων στο κοινωνικό παντοπωλείο του Δήμου Δέλτα που βρίσκεται στην Σίνδο.

Η κα Βούλα Ελευθεριάδου, Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Προστασίας και Δημόσιας Υγείας με αφορμή την διανομή των τροφίμων μας μιλάει για τις μελλοντικές δράσεις:

“Σήμερα 21 Σεπτεμβρίου 2022 ημέρα Τετάρτη και αύριο 22 Σεπτεμβρίου 2022 ημέρα Πέμπτη, πραγματοποιείται η διανομή του κοινωνικού παντοπωλείου με εκλεκτά τρόφιμα και αγαθά για όλους τους ωφελούμενους, για ευπαθείς ομάδες, για πολύτεκνες οικογένειες, για μεμονωμένα άτομα όπου υπάρχει ανάγκη, ο δήμος Δέλτα είναι πάντα δίπλα στον συμπολίτη, δίπλα στον συνάνθρωπο.

Από την Αντιδημαρχία Κοινωνικής Προστασίας και Δημόσιας Υγείας ετοιμάζεται ένας μεγάλος κύκλος ενημέρωσης με θέματα υγείας, που αφορούν την διατροφή και την ψυχολογία της Τρίτης ηλικίας.

Την Παρασκευή 23 Σεπτέμβρη 2022 από τις 10:00 το πρωί έως τις 12:00 το μεσημέρι θα παρευρίσκομαστε με ομάδα του κέντρου υγείας Διαβατών με ψυχολόγο με νοσηλεύτρια με επισκέπτρια υγείας και διατροφολόγο για να ενημερώσουμε την τρίτη ηλικία στο ΚΑΠΗ Καλοχωρίου. Το θέμα μας θα είναι η διατροφή και η ψυχολογία, συγκεκριμένα για την κατάθλιψη που έχει αυξηθεί τον τελευταίο καιρό μετά την πανδημία, μετά τον εγκλεισμό όλων αυτών των ανθρώπων στο σπίτι.

Θα πραγματοποιηθούν ενημερωτικές δράσεις με θέμα τον εμβολιασμό για τη γρίπη επίσης ο Οκτώβριος θα είναι ο μήνας της πρόληψης του καρκίνου του μαστού με πάρα πολλές δράσεις.

Ένας στόχος από τους πολλούς που έχουμε στην Αντιδημαρχία Κοινωνικής Προστασίας και Δημόσιας Υγείας του δήμου Δέλτα είναι να βρεθεί ένας χώρος κατάλληλος όπου θα μπορούμε να συγκεντρώνουμε είδη που κάποιοι συμπολίτες μας δεν τα χρειάζονται κάποιοι άλλοι όμως τα έχουν πραγματικά ανάγκη. Aυτά μπορεί να είναι κάποια μικροέπιπλα, μπορεί να είναι ρούχα, μπορεί να είναι ποδηλατάκια, κρεβατάκια παιδιών, να είναι βιβλία, παιχνίδια που θα κάνουν πιο όμορφη τη ζωή των συμπολιτών μας.

Ο Δήμαρχος Γιάννης Ιωαννίδης είναι πάντα δίπλα μας και στηρίζει κάθε προσπάθεια μας, που είναι για το καλό των συμπολιτών μας, με πολλή πολλή φροντίδα, με πολλή αγάπη και εκτίμηση στα πρόσωπα όλων μας.”

Ευχαριστούμε θερμά την κα Βούλα Ελευθεριάδου, Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Προστασίας και Δημόσιας Υγείας, για την αδιάκοπη και πολύτιμη συνεισφορά της στο κοινωνικό σύνολο.

Ακολουθήστε το ΣυνΔΗΜΟΤΗ στο Google News, στο Facebook, στο Instagram, στο Twitter, στο Pinterest και στο Youtube
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσει
ς

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *