Δήμος Θεσσαλονίκης

«Τιμούμε την παρακαταθήκη της Φώφης Γεννηματά, σχεδιάζοντας το ΕΣΥ του μέλλοντος»

Η Βουλευτής Β΄ Περιφέρειας Θεσσαλονίκης και Μέλος της Κεντρικής Πολιτικής Επιτροπής του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ Κωνσταντίνα Αδάμου, άφησε για λίγο τις υποχρεώσεις της στην Περιφέρεια της, στην οποία είναι πανταχού παρούσα και παρευρέθηκε τη Δευτέρα 24 Οκτωβρίου στην Αθήνα, στην εκδήλωση που υλοποίησε το ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής «Τιμούμε την παρακαταθήκη της Φώφης Γεννηματά, σχεδιάζοντας το ΕΣΥ του μέλλοντος».

Κεντρικός ομιλητής της εκδήλωσης ήταν ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ Νίκος Ανδρουλάκης, ενώ συμμετείχαν ως εισηγητές καταξιωμένοι επιστήμονες του χώρου της Ιατρικής, όπως ο Στέφανος Τριαρίδης, Καθηγητής Ιατρικής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης.

Στη συζήτηση που πραγματοποιήθηκε έγινε ειδική αναφορά στους αγώνες που έδωσε η αείμνηστη Φώφη Γεννηματά υπέρ του δημόσιου αγαθού της υγείας και κατά του καρκίνου, εγκαινιάζοντας το 2008 τη δεύτερη κινητή μονάδα μαστογράφου της Ελληνικής Αντικαρκινικής Εταιρείας. Επιπλέον, δόθηκε ιδιαίτερη έμφαση στην ανάγκη αναβάθμισης του ΕΣΥ και στους τρόπους με τους οποίους κάτι τέτοιο είναι δυνατόν να υλοποιηθεί.  

Για την Κωνσταντίνα Αδάμου η Φώφη Γεννηματά αποτελεί σύμβολο πολιτικού ήθους και αγωνιστικότητας, πρότυπο για χιλιάδες γυναίκες και μητέρες, έναν άνθρωπο που με το όραμά του άφησε σπουδαία παρακαταθήκη που θα εμπνέει πολλές γενιές!

Ακολουθήστε το ΣυνΔΗΜΟΤΗ:

✅ στο Google News ➡ https://bit.ly/3sDaadm

✅ στο Facebook ➡ https://bit.ly/3Jrx5Pk

✅ στο Instagram ➡ https://bit.ly/3GP7zSu

✅ στο twitter ➡ https://bit.ly/3BhnM1K

✅ στο pinterest ➡ https://bit.ly/3rKEq6T

✅ στο Youtube ➡ https://bit.ly/3HMnJh1

και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *