Δήμος Θεσσαλονίκης Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας

Τη Δευτέρα 17 Οκτωβρίου 2022 οι εργασίες αντικατάστασης στηθαίων ασφαλείας στην οδό που συνδέει το αεροδρόμιο “Μακεδονία” με την πόλη της Θεσσαλονίκης, μέσω της Μουδανίων

Μετατέθηκαν για τη Δευτέρα 17 Οκτωβρίου 2022 οι εργασίες αντικατάστασης κατεστραμμένων μεταλλικών στηθαίων ασφαλείας στην οδό από το αεροδρόμιο “Μακεδονία” προς την πόλη της Θεσσαλονίκης, μέσω της Μουδανίων, που επρόκειτο να πραγματοποιηθούν σήμερα Παρασκευή από συνεργεία της Διεύθυνσης Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας.

Οι εργασίες θα πραγματοποιηθούν στο δεξιό ρεύμα του κλάδου εισόδου στην Μουδανίων (κατεύθυνση προς την πόλη της Θεσσαλονίκης), με αποκλεισμό της δεξιάς λωρίδας κυκλοφορίας, σε μήκος 500 μέτρων, από την αρχή του κλάδου εισόδου στη Μουδανιών(κατεύθυνση προς Μουδανιά). Πρόκειται για τον κόμβο, που οδηγεί από το αεροδρόμιο προς τη Θεσσαλονίκη, όχι όμως μέσω της λεωφόρου Γεωργικής Σχολής, αλλά μέσω της οδού Μουδανίων.

Οι εργασίες θα αρχίσουν στις 08.30’ το πρωί και θα διαρκέσουν μέχρι τη δύση του ηλίου. Η μετάθεση των εργασιών κρίθηκε σκόπιμη εξαιτίας της βροχόπτωσης και των κυκλοφοριακών συνθηκών στην περιοχή.

Παρακαλούνται οι οδηγοί να συμμορφώνονται με τις κυκλοφοριακές ρυθμίσεις και τις υποδείξεις της Τροχαίας και των εργαζομένων στα συνεργεία.

Ακολουθήστε το ΣυνΔΗΜΟΤΗ στο Google News, στο Facebook, στο Instagram, στο Twitter, στο Pinterest και στο Youtube
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσει
ς

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *