Ειδήσεις Ελλάδα Θεσσαλονίκη Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας

Θεσσαλονίκη: Κλείνει καθημερινά και στα δύο ρεύματα η Ανατολική Εσωτερική Περιφερειακή λόγω εργασιών

Ολιγόλεπτοι αποκλεισμοί της κυκλοφορίας πραγματοποιούνται από σήμερα και καθημερινά και στα δύο ρεύματα της Ανατολικής Εσωτερικής Περιφερειακής Οδού, μεταξύ των ανισόπεδων κόμβων Μετεώρων & Επταπυργίου, καθώς και των οδών που συμβάλουν στο προαναφερθέν τμήμα της.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, “η εφαρμογή των προσωρινών κυκλοφοριακών ρυθμίσεων απαιτείται για την τήρηση των προβλεπόμενων μέτρων ασφαλείας των διερχόμενων πεζών και οχημάτων κατά την εκτέλεση εργασιών εκσκαφής με χρήση εκρηκτικών υλών”.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

“Σας ενημερώνουμε ότι από την προσεχή Πέμπτη 04/07/2024 θα διενεργούνται ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ, μεταξύ των ωρών 11:00 και 12:00, ολιγόλεπτοι ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟΙ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ και των δύο ρευμάτων της Ανατολικής Εσωτερικής Περιφερειακής Οδού, μεταξύ των ανισόπεδων κόμβων Μετεώρων & Επταπυργίου, καθώς και των οδών που συμβάλουν στο προαναφερθέν τμήμα της.

Η εφαρμογή των προσωρινών κυκλοφοριακών ρυθμίσεων απαιτείται για την τήρηση των προβλεπόμενων μέτρων ασφαλείας των διερχόμενων πεζών και οχημάτων κατά την εκτέλεση εργασιών εκσκαφής με χρήση εκρηκτικών υλών.

Παρακαλούμε τους οδηγούς να συμμορφώνονται με τις υποδείξεις της Τροχαίας στα σημεία δημιουργίας της ζώνης ασφαλείας και τους ευχαριστούμε προκαταβολικά για την κατανόησή τους”.

Διαβάστε επίσης: Δ.Λαγκαδά: Ενημέρωση Για Την Αποζημίωση Πληγέντων Παραγωγών Από Την Πυρκαγιά Της 14/6/2024

Ακολουθήστε το ΣυνΔΗΜΟΤΗ στο Google News, στο Facebook, στο Instagram, στο Twitter, στο Pinterest

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *