Αστυνομικά Θεσσαλονίκη Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας

Θεσσαλονίκη: Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ. για τις ασφαλτοστρώσεις το Σαββατοκύριακο – Πώς θα διεξάγεται η κυκλοφορία

Ανακοίνωση εξέδωσε η Ελληνική Αστυνομία σχετικά με τις ασφαλτοστρώσεις που έχουν προγραμματιστεί από τον δήμο Θεσσαλονίκης, για το ερχόμενο Σαββατοκύριακο, 13 & 14 Ιουλίου 2024, στις οδούς Εγνατία και Κ. Καραμανλή.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

“Από τη Διεύθυνση Τροχαίας Θεσσαλονίκης ανακοινώνεται ότι το Σάββατο (13/07/2024) και την Κυριακή (14/07/2024) θα εκτελεστούν εργασίες ασφαλτόστρωσης στις οδούς Εγνατία και Κ. Καραμανλή του Δήμου Θεσσαλονίκης, κατά τις ώρες 06:00 έως 18:00, από το Τμήμα Οδοποιίας & Οδικής Σήμανσης του Δήμου Θεσ/νίκης.

Eιδικότερα:

Το Σάββατο (13/07/2024) θα εκτελεστούν εργασίες:

– Στο δεξιό μέρος του οδοστρώματος της οδούEγνατία, στο ρεύμα πορείας προς Δυτικά, από το ύψος της συμβολής της με την οδό Αγγελάκη έως το ύψος της συμβολής της με την οδό Καυταντζόγλου.

– Στο δεξιό μέρος του οδοστρώματος της οδού Κ. Καραμανλή, στο ρεύμα πορείας προς Δυτικά, από το ύψος της συμβολής της με την οδό Καυταντζόγλου έως το ύψος της συμβολής της με την οδό Γρ. Λαμπράκη.

– Η κυκλοφορία των οχημάτων επί των οδών Εγνατία και Κ. Καραμανλή, στο ρεύμα πορείας προς Δυτικά, θα διεξάγεται από το ελεύθερο αριστερό μέρος του οδοστρώματος του ιδίου ρεύματος πορείας.

Την Κυριακή (14/07/2024) θα εκτελεστούν εργασίες:

– Στο αριστερό μέρος του οδοστρώματος της οδούEγνατία, στο ρεύμα πορείας προς Δυτικά, από το ύψος της συμβολής της με την οδό Αγγελάκη έως το ύψος της συμβολής της με την οδό Καυταντζόγλου.

– Στο αριστερό μέρος του οδοστρώματος της οδού Κ. Καραμανλή, στο ρεύμα πορείας προς Δυτικά, από το ύψος της συμβολής της με την οδό Καυταντζόγλου έως το ύψος της συμβολής της με την οδό Γρ. Λαμπράκη.

– Η κυκλοφορία των οχημάτων επί των οδών Εγνατία και Κ. Καραμανλή, στο ρεύμα πορείας προς Δυτικά, θα διεξάγεται από το ελεύθερο δεξιό μέρος του οδοστρώματος του ιδίου ρεύματος πορείας.

Επισημαίνεται ότι η κυκλοφορία των οχημάτων στη συμβολή των οδών Εγνατίας με Γ’ Σεπτεμβρίου και Εγνατίας με Καυταντζόγλου θα διεξάγεται κανονικά καθ’ όλη την διάρκεια των εργασιών.

Παρακαλούνται οι οδηγοί να καταβάλλουν ιδιαίτερη προσοχή, να συμμορφώνονται με τις πινακίδες σήμανσης, προς αποφυγή τροχαίων ατυχημάτων και δημιουργίας κυκλοφοριακών συμφορήσεων.

Ζητούμε την κατανόηση και τη συνεργασία των πολιτών.

Πηγή: thestival.gr

Διαβάστε επίσης: Θεσσαλονίκη: Εγκαινιάστηκε Το 43ο Φεστιβάλ Βιβλίου – “Έρχεται Δανειστική Βιβλιοθήκη Στη Νέα Παραλία” (Video)

Ακολουθήστε το ΣυνΔΗΜΟΤΗ στο Google News, στο Facebook, στο Instagram, στο Twitter, στο Pinterest

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *