Δήμος Θεσσαλονίκης Ειδήσεις Ελλάδα Θεσσαλονίκη

Θεσσαλονίκη: Χωρίς ταξί την Τετάρτη-Αντιδρούν στο νέο φορολογικό νομοσχέδιο

Στην 24ωρη απεργία που έχει προκηρύξει η Πανελλήνια Ομοσπονδία Επαγγελματιών Ιδιοκτητών Αυτοκινητιστών Ταξί και Αγοραίων (ΠΟΕΙΑΤΑ) για την Τετάρτη 22 Νοεμβρίου θα συμμετέχει και το Σωματείο Ταξί Θεσσαλονίκης, αντιδρώντας στο νέο φορολογικό νομοσχέδιο.

Όπως αναφέρει σε σχετική ανακοίνωση το Σωματείο, οι ιδιοκτήτες ταξί αντιδρούν στο νέο φορολογικό νομοσχέδιο το οποίο θέλει να φέρει η κυβέρνηση αφού όπως λένε, επιβαρύνει όλους τους ελεύθερους επαγγελματίες.

“Το νέο νομοσχέδιο στοχεύει στους ελεύθερους επαγγελματίες με το μικρότερο τζίρο της αγοράς και αυτό είναι από μόνο του αποτελεί μια καθαρή αδικία”, σημειώνουν χαρακτηριστικά.

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση:

Στα πλαίσια της 24ωρης απεργίας που ανακοίνωσε η ΠΟΕΙΑΤΑ και το Σωματείο Ταξί Θεσσαλονίκης θα συμμετέχει την Τετάρτη 22 Νοεμβρίου 2023 για το νέο φορολογικό νομοσχέδιο το οποίο θέλει να φέρει η κυβέρνηση και επιβαρύνει όλους τους ελεύθερους επαγγελματίες.

Το νέο νομοσχέδιο στοχεύει στους ελεύθερους επαγγελματίες με το μικρότερο τζίρο της αγοράς και αυτό είναι από μόνο του αποτελεί μια καθαρή αδικία. Την Δευτέρα θα πραγματοποιηθεί ΔΣ στα γραφεία του Σωματείου και θα αποφασιστεί ο τρόπος διαμαρτυρίας και δράσης.

Η συμμετοχή όλων των συναδέλφων κρίνεται απαραίτητη!!!

διαβάστε επίσης: Νύχτα Επεισοδίων Με Ρομά Στη Θεσσαλονίκη (Video)

Ακολουθήστε το ΣυνΔΗΜΟΤΗ στο Google News, στο Facebook, στο Instagram, στο Twitter, στο Pinterest

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *