Πολιτικά

ΣΥΡΙΖΑ: Επίσκεψη κλιμακίου στο υπό κατάληψη Βασιλικό Θέατρο

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Συμβολική επίσκεψη κλιμακίου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ στο υπό κατάληψη Βασιλικό Θέατρο

Στο υπό κατάληψη Βασιλικό Θέατρο του Κρατικού Θεάτρου Βορείου Ελλάδος βρέθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας κλιμάκιο του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ με επικεφαλής την γραμματέα της Κεντρικής Επιτροπής Ράνια Σβίγκου και τον αναπληρωτή γραμματέα Γιώργο Βασιλειάδη, όπου εκφράστηκε η στήριξη του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης στον δίκαιο αγώνα των σπουδαστών και των σπουδαστριών των καλλιτεχνικών σχολών της χώρας.

Όπως δήλωσε η Ράνια Σβίγκου κατά τη διάρκεια της επίσκεψης, «ήρθαμε να εκφράσουμε την αλληλεγγύη μας στους ανθρώπους του πολιτισμού, στους ανθρώπους της Τέχνης. Η κυβέρνηση αντιμετωπίζει με αλαζονεία και αυταρχισμό τους ανθρώπους του πολιτισμού, όπως κάνει με όλους τους εργαζόμενους και τις εργαζόμενες».

«Στηρίζουμε τον δίκαιο αγώνα τους, είναι επείγουσα ανάγκη η ακαδημαϊκή και επαγγελματική αναγνώριση των πτυχίων των καλλιτεχνικών σχολών, όπως και η ίδρυση δημόσιας σχολής ανώτατης καλλιτεχνικής εκπαίδευσης», τόνισε στη συνέχεια η γραμματέας του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ.

Στο κλιμάκιο του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ που επισκέφθηκε το Βασιλικό Θέατρο συμμετείχαν επίσης ο συντονιστής της Νομαρχιακής Επιτροπής Α’ Θεσσαλονίκης, Κώστας Αμπατζάς, οι βουλευτές του κόμματος, Αλέξανδρος Τριανταφυλλίδης, Χρήστος Γιαννούλης, Κώστας Ζουράρις, Σωκράτης Φάμελλος, ο αναπληρωτής συντονιστής της Ν.Ε. Α’ Θεσσαλονίκης, Μίλτος Οικονόμου, καθώς και ο πρώην πρόεδρος του Κρατικού Θεάτρου Βορείου Ελλάδος, Άρης Στυλιανού.

Από το Γραφείο τύπου

ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Θεσσαλονίκης 

Διαβάστε επίσης: https://syndimotis.com/th-karaogloy-o-syriza-proetoimazetai/

Ακολουθήστε το ΣυνΔΗΜΟΤΗ:

✅ στο Google News ➡ https://bit.ly/3sDaadm

✅ στο Facebook ➡ https://bit.ly/3Jrx5Pk

και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *