Δήμος Αμπελοκήπων - Μενεμένης Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας

Συνεχίζονται οι εκπαιδευτικές δράσεις για την προώθηση του παιδικού βιβλίου

Το Τμήμα Παιδείας και Δια Βίου Μάθησης του Δήμου και η Aꞌ Παιδική Βιβλιοθήκη Αμπελοκήπων διοργάνωσε εκπαιδευτικές δράσεις για την προώθηση του παιδικού βιβλίου και τη διασύνδεση των σχολείων με τις Παιδικές Βιβλιοθήκες του Δήμου.

Οι μαθητές/τριες της Βꞌ τάξης του 2ου Γυμνασίου Αμπελοκήπων, της Α’ τάξης του 3ου Γενικού Ενιαίου Λυκείου Αμπελοκήπων, της Βꞌ τάξης του 3ου Δημοτικού σχολείου Αμπελοκήπων και της Ε’ τάξης του 7ου Δημοτικού σχολείου Αμπελοκήπων είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν από τον Βιβλιοθηκονόμο για τη λειτουργία και τις παρεχόμενες υπηρεσίες της Βιβλιοθήκης, καθώς και για την αξία του παιδικού βιβλίου και της αναγνωσιμότητας.

Σκοπός της δράσης είναι η ευαισθητοποίηση και παρότρυνση των μαθητών/τριών προς τη φιλομάθεια και τη φιλαναγνωσία.

Παρών στην εκπαιδευτική επίσκεψη ήταν ο Αντιδήμαρχος Παιδείας του Δήμου, κ. Κοσμάς Γυμνόπουλος, ο οποίος αφού ευχαρίστησε τους μαθητές/τριες και τους εκπαιδευτικούς για την επίσκεψη, τόνισε την ανάγκη αξιοποίησης τόσο της Αριστοτελείου Βιβλιοθήκης, όσο και της Παιδικής Βιβλιοθήκης από όλους, μικρούς και μεγάλους και παρότρυνε τους μαθητές/τριες να διαβάζουν βιβλία. Κλείνοντας την δράση αποχαιρέτησε τους μαθητές/τριες με την υπόσχεση ότι θα επισκεφθούν σύντομα την Αριστοτέλειο Βιβλιοθήκη και τις Παιδικές Βιβλιοθήκες του Δήμου.

Διαβάστε επίσης: Τιμές Που Αγόρασε Σιτάρι Η Αίγυπτος, Η Πτώση Τιμής Φέρνει Ακύρωση Συμβολαίων Από Κίνα

Ακολουθήστε το ΣυνΔΗΜΟΤΗ στο Google News, στο Facebook, στο Instagram, στο Twitter, στο Pinterest

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *