Δήμος Δέλτα Π.Ε. Θεσσαλονίκης

Συνάντηση με στελέχη της ΕΛ.ΑΣ στη ΓΑΔΘ είχε ο Αντιδήμαρχος Καθαριότητας Γιώργος Κυριακίδης του Δήμου Δέλτα

Η ασφάλεια των εργαζομένων και των πολιτών του Δήμου Δέλτα κυριάρχησε στη συνάντηση που είχε ο Αντιδήμαρχος Καθαριότητας Γιώργος Κυριακίδης με τον Γιώργο Δούβαλη υποστράτηγο και Διευθυντή της Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Βόρειας Ελλάδας και τον Χρήστο Μπουλουμπαση ταξίαρχο και διευθυντή στη ΓΑΔΘ

Αφορμή της συνάντησης ήταν οι απειλές που εκτοξεύτηκαν πρόσφατα σε βάρος κάποιων εργαζομένων απορριμματοφόρων που μπήκαν στον οικισμό Ρομα για την προγραμματισμένη αποκομιδή απορριμμάτων.

Η συνάντηση έγινε λίγες ώρες μετά από επικοινωνία του Δημάρχου Γιάννη Ιωαννίδη με τον Αρχηγό της ΕΛΑΣ Αντιστράτηγο Κωνσταντίνο Σκούμα . Ο κ Ιωαννίδης ευχαρίστησε τον Αρχηγό της ΕΛ.ΑΣ για την άμεση ανταπόκριση.

«Για τον Δήμαρχο και τη διοίκηση του δήμου μας είναι απόλυτη προτεραιότητα η ασφάλεια και η σωματική ακεραιότητα όλων των εργαζομένων αλλά και των πολιτών του Δημου και για το λίγο εξαντλούμε κάθε τρόπο για να πετύχουμε την ενίσχυση της αστυνόμευσης της περιοχής μας και ευαίσθητων περιοχών» τόνισε ο κ Κυριακίδης μεταφέροντας το αίτημα του δημάρχου κ όλης της διοίκησης του Δήμου για την προστασία των εργαζομένων ενώ ζήτησε να γίνεται η αποκομιδή απορριμμάτων από τον οικισμό των Ρομα Αγία Σοφία, συνοδεία αστυνομικής δύναμης .

Παράλληλα ζητήθηκε η αύξηση των εποχούμενων περιπολιών από κλιμάκια της αστυνομίας στην ευρύτερη περιοχή του Δήμου Δέλτα προκειμένου να αποφευχθούν φαινόμενα έκνομης συμπεριφοράς που αφορούν κυρίως στην μόλυνση του περιβάλλοντος με την απόρριψη ογκωδών απορριμμάτων, άλλα και την ασφάλεια των πολιτών .

Το πρωί της Παρασκευής (10.00 πμ) θα γίνει διευρυμένη συνάντηση με επικεφαλής τον Δήμαρχο Γιάννη Ιωαννίδη τη συμμετοχή του Αντιδημάρχου Γιώργου Κυριακίδη, την παρουσία στελεχών της ΕΛ.ΑΣ, της προέδρου των εργαζομένων του Δήμου Δέλτα και εκπροσώπων του Οικισμού Ρομά, με σκοπό την εξεύρεση και εφαρμογή οριστικών λύσεων.

Ακολουθήστε το ΣυνΔΗΜΟΤΗ στο Google News, στο Facebook, στο Instagram, στο Twitter, στο Pinterest και στο Youtube
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσει
ς

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *