Ειδήσεις Ελλάδα Θεσσαλονίκη Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας

Συγκρότηση σε Σώμα του Νέου Διοικητικού Συμβουλίου του Αστικού Συνεταιρισμού Ηρακλής ,που προέκυψε από τις εκλογές της 19ης Ιουνίου 2024

Ο Αστικός Συνεταιρισμός ΗΡΑΚΛΗΣ διεξήγαγε την 19.6.2024 γενική συνέλευση με αντικείμενο την εκλογή νέου διοικητικού και εποπτικού συμβουλίου.

Πρόεδρος του νεοεκλεγέντος Διοικητικού Συμβουλίου εξελέγη ο Σάββας Αναστασιάδης, αντιπρόεδρος ο Αστέριος Χρυσοχόου, Γενικός Γραμματέας ο Ανδρέας Χαλκίδης και Ταμίας ο Κωνσταντίνος Δημόκας. Τα εκλεγμένα μέλη του νέου Διοικητικού Συμβουλίου αποτελούν επίσης οι Καλλιόπη Γεωργίου – Θεοδωρακόγλου, Βασίλειος Παπαΐδης, Θεοδότα Σιώκη, Αντώνιος Τζανίδης και Παντελεήμων Σιδηρόπουλος. Το νέο Διοικητικό συμβούλιο ανέλαβε τα καθήκοντά του σύμφωνα με το νόμο και το καταστατικό.

Στο Εποπτικό Συμβούλιο εξελέγησαν οι Χρυσούλα Κωστή, Γεωργία Κυριακίδου, Ιωάννης Καϊσίδης, Στέφανος Νάνος, Ιωάννης Ντίτσιος, Δημήτριος Παπαθανασίου και Νικόλαος Μπιτζάνης. Χρέη προέδρου ανέλαβε η Χρυσούλα Κωστή, αντιπροέδρου η Γεωργία Κυριακίδου και γενικού γραμματέα ο Ιωάννης Καϊσίδης.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *