Ανακοινώσεις του Δήμου Δέλτα Δήμος Δέλτα

Στο πλευρό των φοιτητών του ΔΙΠΑΕ ο Γιάννης Ιωαννίδης

Στο πλευρό των φοιτητών του Διεθνούς Πανεπιστήμιου Ελλάδας στη  Σίνδο που ζητούν να μην προχωρήσει ο σχεδιασμός της μετεγκατάστασης  και της κατάργησης τμημάτων του ΔΙΠΑΕ τάχθηκε ο Δήμαρχος Δέλτα Γιάννης Ιωαννίδης .

Το πρωί της Δευτέρας 11 Απριλίου 2022, υποδέχτηκε φοιτητές από τα τμήματα Μηχανικών Παραγωγής και Διοίκησης, Ηλεκτρονικών Συστημάτων και Μηχανικών Περιβάλλοντος  που έκαναν πορεία διαμαρτυρίας στη Σίνδο και κατέληξαν στο Δημαρχείο. Ο κ Ιωαννίδης παράλαβε ψήφισμα διαμαρτυρίας από τους φοιτητές και συζήτησε με εκπροσώπους του φοιτητικού συλλόγου.

Ο Δήμαρχος Δέλτα τόνισε στους φοιτητές ότι όλα τα μέλη της διοίκησης του Δήμου είναι συμπαραστάτες  των αιτημάτων τους και μάλιστα στο Δημοτικό Συμβούλιο της Τετάρτης θα τεθεί το θέμα προκειμένου να  εγκριθεί  και να εκδοθεί  επίσημο ψήφισμα από τους Δημοτικούς Συμβούλους.

Ο κ Ιωαννίδης τόνισε στους φοιτητές ότι η διοίκηση του Δήμου Δέλτα, η επιχειρηματική κοινότητα και η τοπική κοινωνία συνέβαλλαν  στην διατήρηση της αλυσίδας εκπαίδευσης και αγοράς εργασίας προκειμένου οι απόφοιτοι από τα τμήματα του ΔΙΠΑΕ να έχουν άμεση απορρόφηση από τις επιχειρήσεις της περιοχής.

«Παρατηρείται   τεραστία απήχηση στην αγορά και άμεση επαγγελματική αποκατάσταση  των φοιτητών των κλάδων του Διεθνούς Πανεπιστημίου Ελλάδας», σημείωσε ο κ Ιωαννίδης και δεσμεύτηκε ότι θα καταβάλλει κάθε προσπάθεια για την ανατροπή του σχεδιασμού από το Υπουργείο Παιδείας.

Ακολουθήστε το ΣυνΔΗΜΟΤΗ στο Google News, στο Facebook, στο Instagram, στο Twitter, στο Pinterest και στο Youtube
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσει
ς

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *