Δήμος Δέλτα Δημοτική Ενότητα Εχεδώρου

Σήμερα Δευτέρα (28/3) πραγματοποιήθηκε “Μάθημα Κοινωνικής Ευαισθησίας και Κοινωνικής Προσφοράς”, στο 4ο Γυμνάσιο Εχεδώρου στην Ν. Μαγνησία (video)

Μάθημα Κοινωνικής Ευαισθησίας και Κοινωνικής Προσφοράς!!!

Σήμερα στο 4ο Γυμνάσιο Εχεδώρου στην Ν. Μαγνησία έγινε Μάθημα ΑΓΑΠΗΣ απαραίτητο για τα παιδιά τούτες τις δύσκολες μέρες.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν ο ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Νεαπόλεως και Σταυρουπόλεως κ. Βαρνάβας, η κ. Βούλα Ελευθεριάδου, Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Προστασίας και Δημόσιας Υγείας, o κ. Γιώργος Κυριακίδης, Αντιδήμαρχος Καθαριότητας, Περιβάλλοντος και Αθλητισμού και ο κ. Αντωνιάδης Αντώνης, Πρόεδρος της Επιτροπής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης.

Η κ. Βούλα Ελευθεριάδου δήλωσε ότι: “Ευχαριστούμε τον κ. Διευθυντή και όλους τους καθηγητές, τον Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων για την πρόσκληση – ευκαιρία που μας έδωσαν να κοινωνήσουμε στα παιδιά όλο το κοινωνικό έργο της Εκκλησίας με τον αγαπημένο μας Μητροπολίτη Σεβασμιώτατο κ. κ. Βαρνάβα και της Αντιδημαρχίας Κοινωνικής Προστασίας και Δημόσιας Υγείας του Δήμου Δέλτα!!!

Ο κ. Αντώνης Αντωνιάδης δήλωσε: “Θερμά συγχαρητήρια για την πραγματοποίηση δράσης στο χώρο του 4ου Γυμνασίου Εχεδώρου, στο πλαίσιο του μαθήματος των Εργαστηρίων Δεξιοτήτων, με θέμα” Κοινωνική Ευαισθησία- Κοινωνική προσφορά- Τοπική Κοινωνία“, παρουσία και ομιλία του σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη κ.κ. Βαρνάβα, της Ι.Μ. Νεαπόλεως και Σταυρουπόλεως, για την αξία της προσφοράς στον άνθρωπο….!!!!

Καλή εβδομάδα σε όλους με Υγεία ⚘”

Ευχαριστούμε για την συνεργασία το Διαβατά Tv Web.

Ακολουθήστε το ΣυνΔΗΜΟΤΗ στο Google News, στο Facebook, στο Instagram, στο twitter, στο pinterest και στο youtube
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσει
ς

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *