Δήμος Βόλβης Νομός Θεσσαλονίκης Πολιτικά

Σ. Αναστασιάδης: «Αναμένουμε ρεκόρ τουριστικών αφίξεων για το 2023, στο Δ. Βόλβης»

Στο κυβερνητικό έργο την τριετία που πέρασε και τα συστηματικά μέτρα για τη στήριξη της κοινωνίας αναφέρθηκε ο  βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Β΄ Θεσσαλονίκης, πρόεδρος της Μόνιμης Επιτροπής Ελληνισμού της Διασποράς Σάββας  Αναστασιάδης, σε εκδήλωση που διοργάνωσε με μεγάλη επιτυχία στην Ασπροβάλτα.    

«Μέσα σε μία τριετία αντιμετωπίσαμε αλλεπάλληλες κρίσεις: μεταναστευτική, υγειονομική, γεωπολιτική, κλιματική, ενεργειακή, οικονομική και επισιτιστική», τόνισε ο βουλευτής της ΝΔ.

«Αποδείξαμε ότι έχουμε μία κυβέρνηση δυνατή, που βρίσκεται δίπλα σε κάθε πολίτη. Είναι ενδεικτικό ότι διοχετεύτηκαν πάνω από 10 δις για τη στήριξη της κοινωνίας όλο αυτό το διάστημα», πρόσθεσε, ενώ έκανε επίσης λόγο στα μέτρα που πήρε η κυβέρνηση  για τη θωράκιση της χώρας από εξωτερικές απειλές, τη μείωση της φορολογίας και την προσέλκυση επενδύσεων.  «Είναι δεσμεύσεις τις οποίες πήραμε προεκλογικά και τις  τηρήσαμε», επισήμανε.

Ειδικά για την περιοχή του Δήμου Βόλβης ο κ. Αναστασιάδης αναφέρθηκε στις προοπτικές λόγω του τουρισμού. «Αναμένουμε ρεκόρ τουριστικών αφίξεων για το 2023», παρατήρησε και έδωσε έμφαση στην ανάγκη να μετατραπεί η περιοχή, που τα καλοκαίρια βουλιάζει από κόσμο και σε χειμερινό τουριστικό προορισμό.

Χαιρετισμό  στην εκδήλωση απηύθυναν ο δήμαρχος Βόλβης Διαμαντής Λιάμας, ο γραμματέας της ΔΕΕΠ ΝΔ Β’ Θεσσαλονίκης Διαμαντής Ματζάρης και ο πρόεδρος της Δημ. Τ.Ο.  ΝΔ Βόλβης Νίκος Τσακίρης.

https://savvas-anastasiadis.gr/

https://syndimotis.com/savvas-anastasiadis-i-koinonia-tha-di/

Ακολουθήστε το ΣυνΔΗΜΟΤΗ:

✅ στο Google News ➡ https://bit.ly/3sDaadm

✅ στο Facebook ➡ https://bit.ly/3Jrx5Pk

✅ στο Instagram ➡ https://bit.ly/3GP7zSu

✅ στο twitter ➡ https://bit.ly/3BhnM1K

✅ στο pinterest ➡ https://bit.ly/3rKEq6T

✅ στο Youtube ➡ https://bit.ly/3HMnJh1

και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *