Ανακοινώσεις του Δήμου Θερμαϊκού Δήμος Θερμαϊκού

Πρώτο κουδούνι για το 5ο Δημοτικό Σχολείο Περαίας

Υψηλών προδιαγραφών εγκαταστάσεις παραδόθηκαν στην σχολική κοινότητα

Σε μαθητές και εκπαιδευτικούς παραδόθηκε σήμερα το ολοκαίνουργιο 5ο Δημοτικό Σχολείο Περαίας. Ένα πραγματικό κομψοτέχνημα, που φιλοδοξεί να φιλοξενήσει στους καλαίσθητους χώρους του γενιές μαθητών και μαθητριών του Δήμου μας.

Οι μεθοδευμένες ενέργειες του Δημάρχου, Γιώργου Τσαμασλή και η συλλογική προσπάθεια πολλών διοικήσεων πήραν σάρκα και οστά και τα 2.443,25μ² θα γεμίζουν, πλέον, καθημερινά με τα γέλια και τις φωνές των 300 μαθητών, που έως σήμερα φιλοξενούνταν σε νοικιασμένες εγκαταστάσεις.

Το κουδούνι του σχολικού κτιρίου, που αναπτύσσεται σε δύο ορόφους και τμήμα υπογείου σε οικόπεδο συνολικού εμβαδού 4.706,63 τ.μ., χτύπησε σήμερα για πρώτη φορά με έκδηλη τη συγκίνηση των παρευρισκόμενων, αλλά και του Δημάρχου, που έσπευσε να μοιραστεί τη χαρά μικρών και μεγάλων και να συγχαρεί από κοντά όλους τους εμπλεκόμενους.

Χαιρετισμός Δημάρχου: «Το πρώτο κουδούνι σε αυτή τη νέα σχολική μονάδα χτυπάει σήμερα για τα παιδιά μας. Η κατασκευή του 5ου Δημοτικού Σχολείου ήταν απαραίτητη για την κοινότητά μας εδώ και χρόνια. Αποτελεί ένα σχολείο που ονειρεύονται τα παιδιά και αναζητούν οι γονείς! Είμαι σίγουρος πως οι έμπειροι και ικανοί εκπαιδευτικοί, όπως και ο δραστήριος σύλλογος γονέων και κηδεμόνων θα βοηθήσουν να ξεκινήσει ή να συνεχίσει δυναμικά, σε νέο έδαφος το έργο του».

Τα εγκαίνια του νέου σχολικού συγκροτήματος θα ανακοινωθούν σε λίγες μέρες.

https://syndimotis.com/category/dimos-thermaikoy/

Ακολουθήστε το ΣυνΔΗΜΟΤΗ:

✅ στο Google News ➡ https://bit.ly/3sDaadm

✅ στο Facebook ➡ https://bit.ly/3Jrx5Pk

και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *