Διεθνείς Ειδήσεις

Πόλεμος στην Ουκρανία: Η στιγμή που μάνα ανταμώνει ξανά με τα παιδιά της στην Ουγγαρία (video)

Τα παιδιά είχαν φτάσει τα σύνορα με τον πατέρα τους, ο οποίος όμως απαγορεύονταν να περάσει τα σύνορα

Τουλάχιστον 100.000 άνθρωποι έχουν ξεριζωθεί στην Ουκρανία αφού εγκατέλειψαν τα σπίτια τους μετά τη ρωσική εισβολή, ενώ πολλές χιλιάδες έχουν ήδη περάσει σε γειτονικές χώρες, περιλαμβανομένων της Μολδαβίας, της Ρουμανίας, της Πολωνίας και της Ουγγαρίας.

Η ιστορία της Anna Semyuk συγκλονίζει. Η 33χρονη είναι μάνα δύο παιδιών, τα οποία έφτασαν μαζί με τον σύζυγό της στα σύνορα της Ουκρανίας με το ουγγρικό χωριό Beregsurani. Στον άνδρα όμως δεν επιτράπηκε η έξοδος από τη χώρα, όπως σε όλους τους Ουκρανούς μεταξύ 18 και 60 ετών.

Εκείνη τη στιγμή ο άνδρας είδα κοντά την 58χρονη Nataliya Ableyeva, μία άγνωστή του γυναίκα που όμως ήταν από την ίδια πόλη. Εκείνη τη στιγμή πήρε μια δύσκολη απόφαση. Της έδωσε τα παιδιά του και τα διαβατήριά τους, δίνοντάς της την ευθύνη τους μέχρι να φτάσει στην Ουγγαρία η μητέρα τους.

Και αυτή η μέρα ήταν η σημερινή. Η Anna αγκάλιασε σφιχτά τη Nataliya και στη συνέχεια έτρεξε στα παιδιά της. Η στιγμή που αντάμωσε ξανά με τα παιδιά της μέσα από τον φακό της Bernadett Szabo για το πρακτορείο Reuters.

πηγή:newsit.gr

Ακολουθήστε το ΣυνΔΗΜΟΤΗ στο Google News, στο Facebook, στο Instagram, στο twitter, στο pinterest και στο youtube
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *