Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας

ΠΚΜ: Εργασίες καθαρισμού φρεατίων ομβρίων υδάτων στην Εθνική Οδό 2 Θεσσαλονίκης-Έδεσσας

Εργασίες καθαρισμού φρεατίων ομβρίων υδάτων και συνδετήριων αγωγών στην Εθνική Οδό 2 Θεσσαλονίκης-Έδεσσας από την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας.

          Εργασίες καθαρισμού φρεατίων ομβρίων υδάτων και συνδετήριων αγωγών στην Εθνική Οδό 2 Θεσσαλονίκης-Έδεσσας θα πραγματοποιηθούν από τη Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας από την Πέμπτη 31 Αυγούστου έως και την Παρασκευή 1 Σεπτεμβρίου 2023. 

          Συγκεκριμένα, θα εκτελεστούν εργασίες καθαρισμού φρεατίων ομβρίων υδάτων και συνδετήριων αγωγών στην Εθνική Οδό 2 Θεσσαλονίκης- Έδεσσας, από τη Χ.Θ. 9+000 έως τη Χ.Θ. 16+000 και στους δύο κλάδους κυκλοφορίας, με αποκλεισμό μίας λωρίδας κυκλοφορίας κάθε φορά αντίστοιχα.

          Οι εργασίες θα πραγματοποιηθούν από την Πέμπτη 31 Αυγούστου έως και την Παρασκευή 1 Σεπτεμβρίου 2023, κατά τις ώρες 07.00- 15.00.

     Ήδη έχει γίνει η σχετική συνεννόηση με το Τμήμα Τροχαίας Χαλκηδόνας, ώστε να υπάρξουν οι απαραίτητες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για την ασφαλέστερη διεξαγωγή της κυκλοφορίας στη διάρκεια των εργασιών.

Διαβάστε επίσης: Μάχη Με Τις Φωτιές Στον Έβρο Για 12η Μέρα, Η Μεγαλύτερη Φωτιά Που Έχει Καταγράψει Η ΕΕ

Ακολουθήστε το ΣυνΔΗΜΟΤΗ

✅ στο Google News ➡ https://bit.ly/3sDaa

✅ στο Facebook ➡https://bit.ly/3Jrx5P

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *