Ανακοινώσεις Δήμου Λαγκαδά Δήμος Λαγκαδά Ειδήσεις Ελλάδα

Πασχαλινά Bazaars από «Το Χαμόγελο του Παιδιού»: Μία λαμπάδα… ένα Χαμόγελο

Μία λαμπάδα… ένα Χαμόγελο

Πασχαλινό Bazaar από «Το Χαμόγελο του Παιδιού» στο Λαγκαδά,
με τις πιο όμορφες λαμπάδες και άλλα πασχαλινά είδη για εσάς
και τους αγαπημένους σας!

Με το μήνυμα «Μία λαμπάδα… ένα Χαμόγελο», «Το Χαμόγελο του Παιδιού» σας προσκαλεί στο Πασχαλινό Bazaar που διοργανώνει στην Κεντρική Πλατεία Λαγκαδά, το Σάββατο 8 Απριλίου 2023, από τις 10.00 έως τις 14.00. Το bazaar υλοποιείται με την πολύτιμη υποστήριξη του Δήμου Λαγκαδά.

Επιλέγοντας λαμπάδες και τα πασχαλινά σας δώρα από «Το Χαμόγελο του Παιδιού», συμμετέχετε και εσείς άμεσα και έμπρακτα στην υποστήριξη που παρέχει ο Οργανισμός σε χιλιάδες παιδιά, και τις οικογένειές τους που έχουν ανάγκη.

Άλλωστε χάρη στη συμμετοχή όλων «Το Χαμόγελο του Παιδιού» το 2022 και για μία ακόμα χρονιά κατάφερε να υποστηρίξει 72.501 παιδιά και τις οικογένειές τους.

Στα πασχαλινά Bazaars του «Χαμόγελου», όπως πάντα, θα βρείτε χειροποίητες πασχαλινές λαμπάδες αλλά και άλλα υπέροχα δώρα για μικρούς και μεγάλους, που δημιουργήθηκαν με πολλή αγάπη, από τους πολύτιμους εθελοντές των Δημιουργικού Εργαστηρίου του Οργανισμού.

Για κάθε παιδί, η λαμπάδα του Πάσχα συμβολίζει τη χαρά και την αισιοδοξία και με τη δική σας υποστήριξη, «Το Χαμόγελο του Παιδιού» για ένα ακόμα Πάσχα, θα βρεθεί δίπλα σε κάθε παιδί και θα του παρέχει την ουσιαστική φροντίδα που έχει ανάγκη.

Εναλλακτικά, μπορείτε να βρείτε τις λαμπάδες και άλλα είδη του Οργανισμού στο e-shop: https://www.hamogelo.gr/gr/el/eshop/epochiaka/

Περισσότερες πληροφορίες:

«Το Χαμόγελο του Παιδιού»

thesspress@hamogelo.gr

Τηλ. 2310 250 160

διαβάστε επίσης:https://syndimotis.com/d-delta-paschalini-dianomi-stoys-ofelo/

Ακολουθήστε το ΣυνΔΗΜΟΤΗ:

✅ στο Google News ➡ https://bit.ly/3sDaadm

✅ στο Facebook ➡ https://bit.ly/3Jrx5Pk

και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *