Ανακοινώσεις του Δήμου Παύλου Μελά Δήμος Παύλου Μελά

Παρέμβαση στην Ευκαρπία για τα πλημμυρικά φαινόμενα

Η παρέμβαση του Δήμου Παύλου Μελά αναμένεται να αμβλύνει σε μεγάλο βαθμό τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η συγκεκριμένη περιοχή.


Μετά τη θεομηνία που έπληξε τον Οκτώβρη την περιοχή της Ευκαρπίας και τα πλημμυρικά φαινόμενα από τις έντονες βροχοπτώσεις, προκλήθηκαν σοβαρές ζημιές σε κατοικίες των οδών Ποσειδώνος και Αλεξάνδρου Παπαδιαμάντη στην περιοχή των Ανθοκήπων Ευκαρπίας.

Η Δημοτική Αρχή του Δήμου Παύλου Μελά έδρασε άμεσα και ενεργοποιώντας την εργολαβία οδοποιίας που βρίσκεται σε εξέλιξη από την Αντιδημαρχία και τη Διεύθυνση Τεχνικών Υπηρεσιών, προχώρησε σε δραστική παρέμβαση στην νοτιοδυτική πλευρά της ΔΕ Ευκαρπίας καθώς υπήρχε αποδέκτης απορροής υδάτων σε κοντινή απόσταση.

Παρουσία των Παντελή Νιγδέλη, Αντιδημάρχου Πολιτισμού – Αθλητισμού και Κωνσταντίνου Στούπα, Εντεταλμένου σε θέματα Ευκαρπίας και Δημοτικής Αστυνομίας, ολοκληρώνονται οι εργασίες που περιλαμβάνουν την κατασκευή κεντρικού αγωγού Φ500 και Φ 400, την κατασκευή φρεατίων υδροσυλλογής διπλών και μονών και την ένωσή τους με το κεντρικό δίκτυο.

Πέραν του κόστους των εργασιών, σημαντικό εμπόδιο για την απρόσκοπτη τοποθέτηση του αποχετευτικού δικτύου αποτέλεσε η ύπαρξη δικτύων ΟΤΕ, φυσικού αερίου, οπτικών ινών, ύδρευσης με αποτέλεσμα να χρειαστεί επίπονη χειρωνακτική εργασία για την ολοκλήρωση του έργου.

Η σημαντική αυτή παρέμβαση του Δήμου Παύλου Μελά αναμένεται να αμβλύνει σε μεγάλο βαθμό τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η συγκεκριμένη περιοχή της Ευκαρπίας από τις πλημμύρες.

Πηγή: https://ditika.gr/

https://syndimotis.com/pyrpolisan-to-ypiresiako-aytokinito/

Ακολουθήστε το ΣυνΔΗΜΟΤΗ:

✅ στο Google News ➡ https://bit.ly/3sDaadm

✅ στο Facebook ➡ https://bit.ly/3Jrx5Pk

και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *