Ανακοινώσεις του Δήμου Ωραιοκάστρου Δήμος Ωραιοκάστρου

Ωραιόκαστρο: Αύριο Τρίτη (22/2) τις απογευματινές ώρες δωρεάν rapid test

Απογευματινές ώρες δωρεάν rapid test Covid-19 για πεζούς στο Δ. Ωραιοκάστρου την Τρίτη, 22.02.2022

Τη διενέργεια δωρεάν ελέγχων ταχείας ανίχνευσης αντιγόνου (rapid test) Covid-19 για πεζούς και απογευματινές ώρες στο Δήμο Ωραιοκάστρου πέτυχε να εξασφαλίσει η Διοίκηση του Δήμου Ωραιοκάστρου.

Ο ΕΟΔΥ ανταποκρίθηκε θετικά στο αίτημα του δημάρχου Ωραιοκάστρου, Παντελή Τσακίρη, που κατέθεσε στον Οργανισμό η αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής και Πολιτισμού, Χριστίνα Ζάπρα, και θα διενεργηθούν στο Ωραιόκαστρο rapid test και απογευματινές ώρες, ώστε να εξυπηρετηθούν εργαζόμενοι, μαθητές και εκπαιδευτικοί.

Ειδικότερα, τα rapid test θα γίνουν την Τρίτη, 22 Φεβρουαρίου 2022, από τη 1 το μεσημέρι ως τις 7 το απόγευμα.

Τα κλιμάκια του ΕΟΔΥ θα βρίσκονται στο ισόγειο του κτιρίου «Ι. Καποδίστριας», στο χώρο όπου στεγάζεται το ΚΑΠΗ Ωραιοκάστρου (Β. Γεωργίου 23 και Τραπεζούντος, Ωραιόκαστρο) και θα διενεργούν δωρεάν τεστ σε πολίτες που επιθυμούν να συμμετάσχουν στη δράση.

Η Διοίκηση του Δήμου Ωραιοκάστρου συνεργάζεται με τον ΕΟΔΥ, ώστε rapid test απογευματινές ώρες να γίνονται σε τακτικό χρονικό διάστημα.

➡ Υπενθυμίζεται ότι και την Πέμπτη, 24 Φεβρουαρίου 2022, θα διενεργηθούν rapid test στο ισόγειο του κτιρίου «Ι. Καποδίστριας», στο χώρο όπου στεγάζεται το ΚΑΠΗ Ωραιοκάστρου (Β. Γεωργίου 23 και Τραπεζούντος, Ωραιόκαστρο) από τις 09.00 ως τις 15.00.

➡ Όσοι επιθυμούν να υποβληθούν σε τεστ θα πρέπει να έχουν μαζί τους την αστυνομική ταυτότητα και να γνωρίζουν τον ΑΜΚΑ τους. Το αποτέλεσμα του τεστ γνωστοποιείται μόνον σε αυτόν που το έκανε.

ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΗ:

Σύμφωνα με τον ΕΟΔΥ, η έκδοση ψηφιακής βεβαίωσης αποτελέσματος για τους διαγνωστικούς ελέγχους COVID-19 πραγματοποιείται από το gov.gr, στην υπηρεσία «Βεβαίωση αρνητικού διαγνωστικού ελέγχου κορωνοϊού COVID-19». Η σύνδεση με τη συγκεκριμένη υπηρεσία απαιτεί τους προσωπικούς κωδικούς πρόσβασης στο taxisnet.

Για τους μη εμβολιασμένους πολίτες η ψηφιακή βεβαίωση αρνητικού αποτελέσματος από το gov.gr είναι διαθέσιμη μόνον εφόσον ο έλεγχος έχει πραγματοποιηθεί σε ιδιωτικό διαγνωστικό κέντρο.

Ακολουθήστε το ΣυνΔΗΜΟΤΗ στο Google News, στο Facebook, στο Instagram, στο twitter, στο pinterest και στο youtube
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *