Ανακοινώσεις Δήμου Λαγκαδά Δήμος Λαγκαδά

Ο Δήμος Λαγκαδά συγκεντρώνει σχολικά είδη για τα παιδιά που το έχουν ανάγκη

Στη συγκέντρωση σχολικών ειδών και τσαντών προχωρά το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Λαγκαδά για τα παιδιά των ωφελούμενων οικογενειών, ώστε κανένα παιδί να μην πάει στο πρώτο κουδούνι της χρονιάς δίχως τα απαραίτητα για τη σχολική χρονιά που ξεκινά σε λίγες μέρες. 

Ειδικότερα, όσοι έχουν τη δυνατότητα μπορούν να βοηθήσουν στην προσπάθεια φέρνοντας είδη (καινούργια ή μεταχειρισμένα σε πολύ καλή κατάσταση) όπως:  

Τετράδια  

Μολύβια 

Γόμες 

Σχολικές τσάντες 

Κόλλες 

Μαρκαδόρους 

Ξυλομπογιές κασετίνες 

Μπλοκ ζωγραφικής 

Ξύστρες 

Η συγκέντρωση των σχολικών ειδών πραγματοποιείται στο χώρο  του Κοινωνικού Παντοπωλείου  (Χρ. Σμύρνης 29, ισόγειο, πρώην ΚΑΠΗ) 09:00-14:00, πληροφορίες στο τηλ. 2394026189 και στο e- mail: k.pantopoleio@lagadas.gr 

«Κάθε βοήθεια είναι σημαντική, ώστε να μην υπάρχει κανένα παιδί χωρίς τα απαραίτητα σχολικά είδη. Ως Δήμος Λαγκαδά δείχνουμε την απαραίτητη κοινωνική συνείδηση ώστε τα παιδιά οικογενειών που το έχουν πραγματικά ανάγκη να εξασφαλίσουν τα απαραίτητα είδη για τη σχολική χρονιά που ξεκινά», δήλωσε ο αντιδήμαρχος Κοινωνικής Προστασίας, Υγείας, Παιδείας,  Πολιτισμού και Αθλητισμού Ελισσάβετ Κοτσώνη. 

Διαβάστε επίσης: Το Ψηφοδέλτιο Της «ΛΑΙΚΗΣ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗΣ» Στο Δήμο Χαλκηδόνας

Ακολουθήστε το ΣυνΔΗΜΟΤΗ στο Google News, στο Facebook, στο Instagram, στο Twitter, στο Pinterest και στο Youtube
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσει
ς

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *