Ανακοινώσεις του Δήμου Δέλτα Ανακοινώσεις του Δήμου Ωραιοκάστρου Δήμος Δέλτα Δήμος Ωραιοκάστρου Τοπικά νέα Δήμου Δέλτα Τοπικά νέα Δήμου Ωραιοκάστρου

Ο Δ. Δέλτα και Δ. Ωραιοκάστρου: Ενώνουν τις δυνάμεις τους για το διαδραστικό #JobDay

To skywalker.gr – Εργασία στην Ελλάδα, σε συνεργασία με τους Δήμους Ωραιοκάστρου και Δέλτα διοργανώνει το #JobDay Δήμων Ωραιοκάστρου-Δέλτα την Τετάρτη 17 Απριλίου 2024 στο 2ο ΓΕ.Λ. Ωραιοκάστρου και ώρες 17:00-21:00.

Το #JobDay Δήμων Ωραιοκάστρου-Δέλτα απευθύνεται σε όποιον αναζητά εργασία ή σκέφτεται να αλλάξει επάγγελμα και θέλει να διευρύνει τις γνώσεις και τις δεξιότητές του δημιουργώντας ένα καλύτερο βιογραφικό και λαμβάνοντας όλες εκείνες τις πληροφορίες που θα τον βοηθήσουν να γίνει περιζήτητος στην αγορά εργασίας.

Μέσα από ενδιαφέρουσες εισηγήσεις, οι ομιλητές μας, οι οποίοι προέρχονται από κλάδους που σχετίζονται με την αγορά και την εύρεση εργασίας, θα επιχειρήσουν με διαδραστικό τρόπο και σύγχρονη ματιά να ενισχύσουν τη δυναμική και τις γνώσεις του ενδιαφερόμενου κοινού. Ακολουθεί το πρόγραμμα:

17:00-17:15, Χαιρετισμοί
17:15-18:15, Μπάμπης Μιχαηλίδης, Ιδρυτής της Poetic-Intelligence-for-Leaders, Personal Branding: Πώς να προωθώ τον εαυτό μου
18:15-19:15, Κλέαρχος Κωνσταντίνος Σταματουλάκης, Ψυχολόγος, Διαχείριση εργασιακού άγχους
19:15-20:15, Χρυσοπηγή Βαρδίκου,Οικονομολόγος – Σύμβουλος Μάρκετινγκ, Social media και αναζήτηση εργασίας
20:15-21:15, Αλέξανδρος Γκαγκαλνάς, Sales & Business Coach, Αλλαγή καριέρας σε κάθε ηλικία

Ταυτόχρονα, στον χώρο θα βρίσκονται εταιρίες των οποίων οι εκπρόσωποι θα διεξάγουν συνεντεύξεις με τους υποψηφίους που αναζητούν εργασία. Οι εταιρίες είναι οι εξής: ΤΟ ΚΟΥΚΙ & ΤΟ ΡΕΒΥΘΙ, UNIQUE KIDS, Β. ΛΙΑΡΟΜΜΑΤΗΣ ΑΒΕΕ, ΔΙΑΚΑΚΗΣ ΕΙΣΑΓΩΓΙΚΗ Α.Ε., ΚΔΑΠ ΜΕΑ «ΟΝΕΙΡΟ ΖΩΗΣ», CASTLE MALL, Ο ΜΙΚΡΟΣ ΜΑΕΣΤΡΟΣ, FOCUS CAFE BAR, FREEDOM, EVERYBODY FITNESS CENTER, ΑΣΤΕΡΙΕΣ SWIMMING ACADEMY, V ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΗ, VK HAIRDRESSING, ATRITUBE HVAC PRODUCTS, IONIKI SFOLIATA, ΕLECTROVAM, PALAPLAST, SELECT, ΑΦΟΙ ΔΕΡΒΙΣΗ. Ακόμη, ως παράλληλες δράσεις θα προσφέρονται:

1.Επαγγελματικός προσανατολισμός by LABORA
2.CV & Interview Tips by IASIS | At Work
Η είσοδος για το κοινό είναι ελεύθερη.

Παρέχονται βεβαιώσεις παρακολούθησης σε όλους τους συμμετέχοντες. Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Όσοι επιθυμούν να επισκεφτούν το #JobDay Δήμων Ωραιοκάστρου-Δέλτα μπορούν να δηλώσουν δωρεάν συμμετοχή στο https://jobdays.gr/jobday-oraiokastro-delta στην αντίστοιχη φόρμα.

Για περισσότερες πληροφορίες, παρακαλώ, επικοινωνήστε:

Μαίρη Κατσαπρίνη, Communication Strategist, skywalker.gr – Εργασία στην Ελλάδα, 6947997884, mkatsaprini@skywalker.gr

Διαβάστε επίσης: Ένωση Αρμένιων Αθλητών Θεσσαλονίκης: Πρόσκληση Για Την Ποδηλατοπορεία Μνήμης

Ακολουθήστε το ΣυνΔΗΜΟΤΗ στο Google News, στο Facebook, στο Instagram, στο Twitter, στο Pinterest

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *