Ανακοινώσεις του Δήμου Κορδελιού Ευόσμου Δήμος Κορδελιού-Ευόσμου Τοπικά νέα Δήμου Κορδελιού Ευόσμου

Νέος ετήσιος δημοτικός θεσμός στο Δήμο Κορδελιού-Ευόσμου

ΝΕΟΣ ΕΤΗΣΙΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΘΕΣΜΟΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ ΕΥΟΣΜΟΥ

Ένας Νέος θεσμός καθιερώνεται από φέτος στον Δήμο Κορδελιού Ευόσμου. Με πρωτοβουλία του Δημάρχου κ. Λευτέρη Αλεξανδρίδη,  ο Δήμος κάθε χρόνο θα οργανώνει μια μεγάλη τελετή «ΕΥΧΑΡΙΣΤΙΑΣ» στο πλαίσιο της οποίας θα τιμώνται οι ΧΟΡΗΓΟΙ κάθε έτους και όλοι όσοι στήριξαν το έργο του Δήμου.

«Ως  Νέα Δημοτική Αρχή, εκτιμώντας  κατ’ αρχάς την διάθεση της προσφοράς των επιχειρηματιών, των καταστηματαρχών και όλων των επαγγελματιών οι οποίοι σε μια  δύσκολη οικονομική  περίοδο όχι μόνο για την αγορά και το «Επιχειρείν»  αλλά  για όλους, ανταποκρίνονται θετικά και στηρίζουν όσο και όπως μπορούν το έργο της Διοίκησης μας, αναλαμβάνουμε την πρωτοβουλία, να κάνουμε το αυτονόητο να τους ευχαριστήσουμε δημόσια και να τους  τιμήσουμε ως ελάχιστη ανταπόδοση της ευγενικής και κοινωνικής  τους πράξης» δήλωσε ο Δήμαρχος Κορδελιού Ευόσμου, προσθέτοντας ότι η μεγάλη αυτή εκδήλωση εντάχθηκε στο  πλαίσιο των δράσεων της  Νέας  Αντιδημαρχίας Επιχειρηματικότητας και Τοπικής Οικονομικής Ανάπτυξης,

με αρμόδιο Αντιδήμαρχο τον κ. Νίκο Κουγιουμτζή.

Η Τελετή «ΕΥΧΑΡΙΣΤΙΑΣ»   θα  πραγματοποιείται  κάθε χρόνο στις 5 Σεπτεμβρίου – Παγκόσμια Φιλανθρωπίας, πρώτη έκφραση της οποίας είναι η ΧΟΡΗΓΙΑ και ήδη  στον κατάλογο των « ΕΥΧΑΡΙΣΤΙΩΝ» έχουν εγγραφεί 12 Χορηγοί  για το 2024.

«Ευχόμαστε να είναι μακρύς ο κατάλογος των ΧΟΡΗΓΙΩΝ και  η πράξη των ΧΟΡΗΓΩΝ  να αποτελέσει παράδειγμα προς μίμηση και σε άλλους επιχειρηματίες», δήλωσε ο Αντιδήμαρχος Επιχειρηματικότητας και Τοπικής Οικονομικής Ανάπτυξης,κ. Νίκος Κουγιουμτζής.

διαβάστε επίσης: Καλή Χρονιά Από Την Ομάδα Του “ΣυνΔΗΜΟΤΗ” Υγεία Και Χαρά Για Όλους!…

Ακολουθήστε το ΣυνΔΗΜΟΤΗ στο Google News, στο Facebook, στο Instagram, στο Twitter, στο Pinterest

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *