Αφιέρωμα Θεσσαλονίκη

Νέα Εκδήλωση του Σάββα Αναστασιάδη: «Η θέση της γυναίκας σήμερα» 4/12 στο ξενοδοχείο «Mediterranean Palace»

Εκδήλωση με θέμα «Η θέση της γυναίκας σήμερα» διοργανώνει ο  Πρόεδρος της Ειδικής Μόνιμης Επιτροπής  Ελληνισμού της Διασποράς,  βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Β’ Θεσσαλονίκης Σάββας Αναστασιάδης την Κυριακή 4 Δεκεμβρίου 2022, στις 11.00 π.μ. στο ξενοδοχείο «Mediterranean Palace».

Θα συμμετάσχουν ως ομιλήτριες η πρόεδρος της ΜΕΒΓΑΛ Μαίρη Χατζάκου και η πρόεδρος του Συνδέσμου Βιομηχανιών Ελλάδος Λουκία Σαράντη. Αντίστοιχη εκδήλωση πραγματοποιήθηκε πρόσφατα με μεγάλη επιτυχία στο Πανόραμα με πρωτοβουλία του κ. Αναστασιάδη.

Επίσης στο βήμα θα ανεβούν και θα μιλήσουν οι:  Κατερίνα Κοκκίνου, δημοτική σύμβουλος και πρόεδρος της Επιτροπής Ισότητας του Δήμου Χαλκηδόνος, Σοφία Μαυρίδου, δημοτική σύμβουλος του Δήμου Δέλτα, Μαρία Αλεξούδη -Παπαδημητρίου, πρόεδρος του Τοπικού Συμβουλίου της Δημοτικής Κοινότητας Χαλάστρας,  Μαρία Αραμπατζίδου, πρόεδρος του Τοπικού Συμβουλίου της Δημοτικής Κοινότητας Ωραιοκάστρου, Χρύσα Γεωργιάδου – Γρανούζη, αντιπρόεδρος του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης, Εύη Δούμπαλα, ιδιοκτήτρια κτηνοτροφικής μονάδας και Χριστίνα Γκούντα, επιχειρηματίας, πρόεδρος του Συλλόγου Επαγγελματιών Λαγκαδά.

Χαιρετισμό  θα απευθύνουν οι δήμαρχοι Δέλτα,  Ιωάννης Ιωαννίδης, Χαλκηδόνος, Σταύρος Αναγνωστόπουλος και Ωραιοκάστρου, Παντελής Τσακίρης.

Την εκδήλωση θα συντονίσει η δημοσιογράφος Μαρία Σαμολαδά.

Ακολουθήστε το ΣυνΔΗΜΟΤΗ:

✅ στο Google News ➡ https://bit.ly/3sDaadm

✅ στο Facebook ➡ https://bit.ly/3Jrx5Pk

✅ στο Instagram ➡ https://bit.ly/3GP7zSu

✅ στο twitter ➡ https://bit.ly/3BhnM1K

✅ στο pinterest ➡ https://bit.ly/3rKEq6T

✅ στο Youtube ➡ https://bit.ly/3HMnJh1

και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *