Δήμος Κορδελιού-Ευόσμου Τοπικά νέα Δήμου Κορδελιού Ευόσμου

Μέτρηση – ενημέρωση – πρόληψη για τον σακχαρώδη διαβήτη Στην πλατεία Ευόσμου 14/11

Ο Δήμος Κορδελιού Ευόσμου δια της Αντιδημαρχίας Κοινωνικής Προστασίας  και Δημόσιας Υγείας και σε συνεργασία με την 3η, 9η και 10η Τ.ΟΜ.Υ. Κορδελιού- Ευόσμου της 3ης Υγειονομικής Περιφέρειας Μακεδονίας, με  αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Σακχαρώδη Διαβήτη, την Δευτέρα 14 Νοεμβρίου 2022, διοργανώνουν εκστρατεία πρόληψης και ενημέρωσης στην Πλατεία Ευόσμου, από τις 8:30-14:00,  με παράλληλη διενέργεια μετρήσεων σακχάρου με στόχο την  έγκαιρη διάγνωση της νόσου.

Ο Δήμαρχος Κορδελιού Ευόσμου κ. Κλεάνθης Μανδαλιανός και η Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Προστασίας Δημόσιας Υγείας και Πρόεδρος της ΔΗΚΕΚΕ κ. Φωτεινή Πεσματζόγλου Δεβετζή, καλούν όλους τους δημότες οι οποίοι είτε είναι Διαβητικοί είτε θέλουν να ενημερωθούν για τα συμπτώματα, ενοχλήσεις, τύπους και κυρίως τους τρόπους πρόληψης να συμμετέχουν στην εκστρατεία πρόληψης και ενημέρωσης  γιατί  η διαχείριση του διαβήτη είναι τρόπος ζωής που δεν δικαιολογεί κανέναν εφησυχασμό γιατί ο Διαβήτης είναι μια ύπουλη ασθένεια χωρίς έντονη συμπτωματολογία. 
Στη δράση θα συμμετάσχουν Γενικοί Οικογενειακοί Ιατροί, Παιδίατροι και Υγειονομικοί των Τ.ΟΜ.Υ. παρέχοντας εξειδικευμένες συμβουλές και κατευθύνσεις σε όσους πολίτες το επιθυμούν.

Ακολουθήστε το ΣυνΔΗΜΟΤΗ:

✅ στο Google News ➡ https://bit.ly/3sDaadm

✅ στο Facebook ➡ https://bit.ly/3Jrx5Pk

✅ στο Instagram ➡ https://bit.ly/3GP7zSu

✅ στο twitter ➡ https://bit.ly/3BhnM1K

✅ στο pinterest ➡ https://bit.ly/3rKEq6T

✅ στο Youtube ➡ https://bit.ly/3HMnJh1

και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *