Δήμος Χαλκηδόνος Π.Ε. Θεσσαλονίκης

Κοντά στους μαθητές και τις μαθήτριες ο Δήμαρχος Χαλκηδόνος

Χωρίς προβλήματα η έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς

Γέμισαν και πάλι με φωνές μαθητών οι αυλές των σχολικών συγκροτημάτων του Δήμου Χαλκηδόνος, για την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς, η οποία πραγματοποιήθηκε με τον καθιερωμένο αγιασμό.

Ο Δήμαρχος Χαλκηδόνος, Σταύρος Αναγνωστόπουλος και μέλη της Δημοτικής Αρχής παρευρέθηκαν σε αγιασμούς σχολείων και στις τρεις δημοτικές ενότητες του Δήμου, για να ευχηθούν καλό ξεκίνημα και καλή χρονιά στους μαθητές, τους εκπαιδευτικούς και τους γονείς.

Ο κ. Αναγνωστόπουλος παρευρέθηκε στο 1ο Γυμνάσιο και 1ο Λύκειο Κουφαλίων, στο 1ο, 2ο Νηπιαγωγείο και Δημοτικό Σχολείο Γέφυρας και στο 1ο και 2ο Δημοτικό Σχολείο Αγίου Αθανασίου.

Στην έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς, που ξεκινά σήμερα, θέλω να εκφράσω τις θερμότερες ευχές μου για μια δημιουργική και όμορφη σχολική χρονιά σε όλους σας. Σε όλους τους μαθητές, τους εκπαιδευτικούς και τους γονείς. Και θέλω να σας διαβεβαιώσω ότι ως Δήμος καταβάλλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια, για τη βελτίωση του σχολικού περιβάλλοντος και της σχολικής ζωής όλων των μαθητών μας”, είπε ο Δήμαρχος Χαλκηδόνος και τόνισε ότι καθ’ όλη τη διάρκεια της σχολικής χρονιάς ο Δήμος θα βρίσκεται δίπλα στη σχολική κοινότητα για ό,τι ζήτημα χρειαστεί να διευθετηθεί.

Θα είμαστε διαρκώς παρόντες δίπλα στην προσπάθεια που καταβάλλουν οι διευθυντές, το εκπαιδευτικό προσωπικό, οι σύλλογοι γονέων-κηδεμόνων και οι σχολικές επιτροπές, ώστε να διατηρήσουμε σε υψηλά επίπεδα τη λειτουργία των σχολείων”, είπε χαρακτηριστικά.

Η Αντιδήμαρχος Παιδείας, Μαρία Κωστοπούλου ευχήθηκε στους μαθητές και τους εκπαιδευτικούς καλή σχολική χρονιά τονίζοντας ότι “σε αυτό το ταξίδι στη γνώση που ξεκινά, η δημοτική αρχή θα στηρίζει και θα προσφέρει στα σχολεία ό,τι χρειάζονται για να πετύχουν τους στόχους τους”.

Ακολουθήστε το ΣυνΔΗΜΟΤΗ στο Google News, στο Facebook, στο Instagram, στο Twitter, στο Pinterest και στο Youtube
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσει
ς

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *