Δήμος Θεσσαλονίκης Π.Ε. Θεσσαλονίκης Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας

Η στιγμή που ο «εξορκιστής» της Θεσσαλονίκης «θεραπεύει» τον θυροειδή με… ένα μόνο άγγιγμα

Βροχή πέφτουν οι καταγγελίες κατά της «Εκκλησίας των Εθνών».

Όπως φαίνεται και στο βίντεο, η γυναίκα ισχυρίζεται πως ο επικεφαλής της αίρεσης θεράπευσε τον θυροειδή με… ένα μόνο άγγιγμα. Όπως δηλώνει η ίδια, έπαιρνε φάρμακα και έπρεπε κάθε 2-3 μήνες να πηγαίνει σε γιατρό για εξετάσεις.

Όταν έφτασε η… ώρα της θεραπείας έβαλε τα κλάμματα από τη χαρά της. «Είπα ο Θεός με θεράπευσε», δήλωσε.

-Το άγγιγμα το πήρατε Κυριακή και πότε πήγατε ξανά για εξετάσεις;

-Δευτέρα, Τετάρτη πήγα στο γιατρό. Και μου λέει ο γιατρός «μήπως πρέπει να πας σε έναν άλλον γιατρό» και λέω «αφήστε, έχω τον κατάλληλο». Χριστέ μου σε ευχαριστώ».

Το παραπάνω περιστατικό έλαβε χώρα το 2015. Εφτά χρόνια αργότερα η γυναίκα αυτή αποκάλυψε ότι δεν θεραπεύτηκε, αλλά εξαπατήθηκε από την «Εκκλησία των Εθνών». Η ίδια εξακολουθεί μέχρι και σήμερα να λαμβάνει θεραπευτική αγωγή για την πάθησή της.

-Θεραπεύουν εκεί, δεν θεραπεύουν τι γίνεται;

-Όχι, όχι.

-Δηλαδή;

-Συνεχίζεται (το πρόβλημα) και παίρνω και φάρμακα

-Ταλαιπωρηθήκατε πολύ ε;

-Πάρα πολύ. Είναι καθαρά ιατρικό πρόβλημα ο θυροειδής, δεν είναι θέμα οτιδήποτε άλλο. Πιάνεσαι από σανίδα, προσπαθείς να ξεγελάσεις το μυαλό σου τελικά.  Εγώ κάποια στιγμή ζήτησα να κατεβάσουν, απαίτησα δηλαδή να κατεβάσουν κι ένα βίντεο που είχαν ανεβάσει. Δεν το κατεβάσανε, δεν ασχολήθηκα περισσότερο, δεν μπορώ να ασχοληθώ περισσότερο. Εγώ προσωπικά ακόμη παίρνω φάρμακα για τον θυροειδή. Τι πιο απλό να σου πω; Πιο απλό δεν υπάρχει από αυτό. Στους γιατρούς, στους γιατρούς μόνο.

«Ήθελα ένα είδος θεϊκής βοήθειας»

Θύμα της «Εκκλησίας των Εθνών» είχε πέσει και ο πρώην ποδοσφαιριστής του Παναθηναϊκού Εμανουέλ Ολισαντέμπε.

Ο Ολισταντέμπε μίλησε για την εμπειρία του σχετικά με την «Εκκλησία των Εθνών», με τον ίδιο να υπογραμμίζει πως έψαχνε ένα είδος θεϊκής βοήθειας.

«Ήταν το 2011. Ήμουν στο σπίτι μου στην Αθήνα και δεν έκανα τίποτα, πονούσα πάρα πολύ. Προερχόμουν από μία πολύ σοβαρή επέμβαση στο γόνατο. Πήγα εκεί να πάρω ένα είδος θεϊκής βοήθειας. Το μυαλό μπορεί κάποιες φορές να παίξει μαζί σου. Μετά από αυτό υπέγραψα συμβόλαιο στη Βέροια και στη συνέχεια αποσύρθηκα».

«Θέλω να ξέρετε πως στην πατρίδα μου, τη Νιγηρία, αυτά είναι συνηθισμένα πράγματα και μάλιστα ο κόσμος πληρώνει γι’ αυτά. Στην περίπτωσή μου κανείς δεν μου ζήτησε λεφτά. Πουλάνε αυτό το νερό σε ανθρώπους σε όλο τον κόσμο και άνθρωποι από όλο τον πλανήτη πηγαίνουν στη Νιγηρία για να αγοράσουν το νερό».

πηγή:megatv.com

Ακολουθήστε το ΣυνΔΗΜΟΤΗ στο Google News, στο Facebook, στο Instagram, στο Twitter, στο Pinterest και στο Youtube
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσει
ς

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *