Θεσσαλονίκη Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας Τουρισμός

Η ΠΚΜ στη μεγαλύτερη έκθεση κρουαζιέρας στον κόσμο

Στη μεγαλύτερη έκθεση κρουαζιέρας στον κόσμο, τη “Seatrade Cruise Global”, που πραγματοποιήθηκε στο Μαϊάμι των ΗΠΑ, συμμετείχε για τρίτη συνεχόμενη χρονιά η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας μαζί με τον Οργανισμό Τουρισμού Θεσσαλονίκης και τον Οργανισμό Λιμένος Θεσσαλονίκης. Η κοινή προσπάθεια των φορέων για ακόμα μια φορά έφερε πολύ ενθαρρυντικά αποτελέσματα για το μέλλον της κρουαζιέρας στη Θεσσαλονίκη.

Στο πλαίσιο της έκθεσης πραγματοποιήθηκαν προκαθορισμένες επαγγελματικές συναντήσεις με υψηλόβαθμα στελέχη της βιομηχανίας της κρουαζιέρας, με εκπροσώπους εταιρειών, επαγγελματίες και τουριστικούς πράκτορες που δραστηριοποιούνται στον χώρο.

“Η Θεσσαλονίκη έχει ήδη μπει στον χάρτη της κρουαζιέρας. Στόχος μας πλέον είναι να αυξήσουμε τη δραστηριότητα του homeporting καθώς και τον μέσο χρόνο παραμονής των επιβατών στην πόλη, συμβάλλοντας με τον τρόπο αυτό στην περαιτέρω ανάπτυξη της ευρύτερης περιοχής”, ανέφερε σε σχετική δήλωσή της η Αντιπεριφερειάρχης Τουρισμού Βίκυ Χατζηβασιλείου, η οποία συμμετείχε στην έκθεση ως επικεφαλής της αποστολής της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας.

Διαβάστε επίσης: Δ. Αμπελοκήπων – Μενεμένης: Μαθητικές Συναυλίες Του Δημοτικού Ωδείου Αμπελοκήπων

Ακολουθήστε το ΣυνΔΗΜΟΤΗ στο Google News, στο Facebook, στο Instagram, στο Twitter, στο Pinterest

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *