Αγροτικά Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας

Η ΠΚΜ διοργανώνει επιχειρηματική αποστολή στο Dubai από τις 3 μέχρι τις 5 Δεκεμβρίου του 2022

Η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας διοργανώνει επιχειρηματική αποστολή στο Dubai από τις 3 μέχρι τις 5 Δεκεμβρίου του 2022.

Η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας στηρίζοντας ενεργά την προβολή των ποιοτικών αγροτικών προϊόντων του τόπου μας διοργανώνει επιχειρηματική αποστολή στο Dubai των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων, που θα πραγματοποιηθεί το διάστημα από τις 3 μέχρι τις 5 Δεκεμβρίου 2022.

Στόχος της αποστολής είναι η ενίσχυση της εξωστρέφειας των επιχειρήσεων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, η ανάπτυξη της επιχειρηματικότητας, η εξωστρέφεια της παραγωγής και η τόνωση του πρωτογενούς τομέα της Περιφέρειας, που παίζει καταλυτικό ρόλο στην ελληνική οικονομία.

Δεδομένου ότι τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα αποτελούν μια από τις πλέον δυναμικές αγορές για τα ελληνικά τρόφιμα και ποτά, ενώ το Dubai, με τις εξαιρετικές υποδομές logistics που διαθέτει, λειτουργεί ευρύτερα ως hub για την προώθηση ελληνικών αγροδιατροφικών προϊόντων σε όλες της χώρες της Μέσης Ανατολής και του Κόλπου, ο σκοπός της πραγματοποίησης της εν λόγω επιχειρηματικής αποστολής από την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας συνοψίζεται στα κάτωθι:

την πραγματοποίηση προσωπικών συναντήσεων με εισαγωγείς, επιχειρήσεις εμπορίας και retailers οι οποίοι δραστηριοποιούνται σε παγκόσμιο επίπεδο.

τη δημιουργία ευκαιριών πωλήσεων για τις συμμετέχουσες επιχειρήσεις

την επέκταση και η ενίσχυση της δικτύωσης των συμμετεχουσών επιχειρήσεων

τη γνωριμία των επιχειρηματιών από την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας με εκπροσώπους σημαντικών επιχειρήσεων από τα ΗΑΕ.

Για την αρτιότερη προετοιμασία της αποστολής και τον αποτελεσματικότερο συντονισμό των ενεργειών, παρακαλούνται οι ενδιαφερόμενες επιχειρήσεις που θα επιθυμούσαν να συμμετάσχουν στην επιχειρηματική αποστολή στο Dubai να δηλώσουν το ενδιαφέρον τους (βλ. συνημμένη Έντυπο εκδήλωσης ενδιαφέροντος – Φόρμα Συμμετοχής) το συντομότερο δυνατό και όχι αργότερα από την Τρίτη 25 Οκτωβρίου 2022.

Βασική προϋπόθεση για τη συμμετοχή των επιχειρήσεων είναι τα προϊόντα τους να έχουν παραχθεί/ τυποποιηθεί/ μεταποιηθεί εντός της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, καθώς επίσης η επωνυμία της επιχείρησης ή η ετικέτα της συσκευασίας των προϊόντων να μην παραπέμπουν σε άλλη περιφέρεια.

Οι δηλώσεις συμμετοχής θα πρέπει να αποστέλλονται συμπληρωμένες και υπογεγραμμένες στα email: g.karali@pkm.gov.gr ή dao@pkm.gov.gr.

Παραμένουμε στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε πληροφορία ή διευκρίνιση για την πρωτοβουλία της Περιφέρειας καθώς και για άλλες δράσεις εξωστρέφειας και υποστήριξης του Τμήματος Προβολής Αγροτικών Προϊόντων στα τηλέφωνα 2313330350 (Γλυκερία Καραλή), 2313330391 (Τσιαμπαλή Χαρίκλεια) και 2313330052 (Μαρία Ελευθεριάδου).

Ακολουθήστε το ΣυνΔΗΜΟΤΗ στο Google News, στο Facebook, στο Instagram, στο Twitter, στο Pinterest και στο Youtube
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσει
ς

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *