Ανακοινώσεις του Δήμου Δέλτα Δήμος Δέλτα

Η νέα σύνθεση του Προεδρείου του Δημοτικού Συμβουλίου στο Δήμο Δέλτα

O  Κωνσταντίνος Λουμπούτης, αναλαμβάνει εκ νέου Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Δέλτα μετά τις δημαιρεσίες που πραγματοποιήθηκαν σήμερα, στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου, για την εκλογή προεδρείου του Δημοτικού Συμβουλίου, μελών της Οικονομικής Επιτροπής και μελών της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής.

Ο  Κωνσταντίνος Λουμπούτης προτάθηκε από την παράταξη του Δημάρχου Γιάννη Ιωαννίδη «Επανεκκίνηση».

« Προσδοκία μου είναι η ειλικρινής δίκαιη και αξιοπρεπής συνεργασία. Αναλογίζομαι ότι θα είμαι πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου, ενός τόπου με πολλές ανάγκες πολλές δυσκολίες πολλές προκλήσεις και πολλές διεκδικήσεις .Οι προκλήσεις είναι πολλές και έχουμε χρέος σ’ αυτόν εδώ το χώρο να οικοδομήσουμε την αυτοδιοικητική και οργανωτική δομή.  Θα στηρίξω και θα ενισχύσω την ελεύθερη έκφραση των σκέψεων σας, πάνω σε ένα ειλικρινή διάλογο. Άλλωστε η διαφορετικότητα είναι η επιτομή της Δημοκρατίας μας και θα είναι οδηγός μας για την εποικοδομητική λειτουργία και σύνθεση του συμβουλίου μας. Η συναίνεση θα είναι το ζητούμενο Εδώ λογοδοτούμε συνεχώς, όχι μόνο ο ένας στον άλλον, αλλά κυρίως στους δημότες μας» υπογράμμισε ο  Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου.

Ο Δήμαρχος,  Γιάννης Ιωαννίδης  ευχήθηκε καλή επιτυχία στο έργο του προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου υπογραμμίζοντας ότι ο Κωνσταντίνος Λουμπούτης κέρδισε επάξια την εμπιστοσύνη του ίδιου και όλης της διοίκησης του Δήμου Δέλτα «σε μια πολύ απαιτητική και δύσκολη συγκυρία λόγω κορωνοϊού καθώς οργάνωσε τακτικά δημοτικά συμβούλια δια περιφοράς, δια τηλεδιάσκεψης και μεικτά τελευταία όταν οι συνθήκες της πανδημίας το επέτρεψαν».

Αντιπρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου αναλαμβάνει ο Γρηγόρης Ζάχος από την παράταξη «Μπροστά ο Άνθρωπος» και Γραμματέας ο Δημήτρης Μαυρομάτης από την παράταξη «Ώρα Ευθύνης».

Ακολουθήστε το ΣυνΔΗΜΟΤΗ στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *