Δήμος Δέλτα Π.Ε. Θεσσαλονίκης

Η Διοίκηση του Δήμου Δέλτα και το Κοινωνικό Παντοπωλείο κοντά στο ΑΧΕΠΑ

Αγάπη και στήριξη στα παιδιά μας που νοσηλεύονται στο Παιδοογκολογικό τμήμα του Νοσοκομείου ΑΧΕΠΑ γιατί η καρδιά μας χτυπά πάντα για όλα τα παιδιά!!!

Η Διοίκηση του Δήμου Δέλτα και το Κοινωνικό Παντοπωλείο με τους χορηγούς μας και όλο το προσωπικό βρίσκεται πάντα στον παλμό της Προστασίας της Αλληλεγγύης και της Προσφοράς, επισκέφθηκαν το Παιδοογκολογικό τμήμα του Νοσοκομείου ΑΧΕΠΑ.

…προσεχώς ετοιμασίες για το καθιερωμένο μας εδώ και 22 χρόνια Χριστουγεγνιάτικο παζάρι για όλα τα παιδιά που δίνουν μάχη για την ζωή τους …⚘❤

Η Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Προστασίας, Αλληλεγγύης & Δημόσιας Υγείας Δήμου Δέλτα Ελευθεριάδου Βούλα, σε ανάρτηση της στα social δηλώνει:

Στηρίζουμε τις οικογένειες των παιδιών που νοσηλεύονται μακροχρόνια στο Παιδοογκολογικο τμήμα του Νοσοκομείου ΑΧΕΠΑ Όχι μόνο Πάσχα και Χριστούγεννα.. Oι ανάγκες υπάρχουν πάντα και στηρίζουμε τα παιδιά με όλη μας την ψυχή.

..έτσι για να μην ξεχνάω την δουλειά μου στο φαρμακείο την οποία λάτρεψα και μου έδωσε την ευκαιρία να γνωρίσω πολλούς ανθρώπους και να προσφέρω βοήθεια με όλη μου την καρδιά σε όσους το χρειάζονταν. Η υγεία είναι το υπέρτατο αγαθό και πρώτα απ’ όλα πρέπει να είμαστε ΑΝΘΡΩΠΟΙ !!!

Ευχαριστώ όλους τους συναδέλφους μου για την άριστη συνεργασία μας.

Καλή συνέχεια σε όλους μας και καλή δύναμη όπου κι αν βρισκόμαστε..

Ακολουθήστε το ΣυνΔΗΜΟΤΗ στο Google News, στο Facebook, στο Instagram, στο Twitter, στο Pinterest και στο Youtube
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσει
ς

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *