Θεσσαλονίκη Νομός Θεσσαλονίκης Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας

Εργασίες συντήρησης στην 2η Επαρχιακή Οδό και επιπρόσθετες εργασίες αποκατάστασης στηθαίων ασφαλείας στην Εθνική Οδό Θεσσαλονίκης- Νέων Μουδανιών από ΠΚΜ

Εργασίες συντήρησης στη 2η Επαρχιακή Οδό (Θεσσαλονίκης – Ασβεστοχωρίου – Χορτιάτη – Κορυφής Κισσού) και στους κλάδους σύνδεσής της θα πραγματοποιήσει η Υποδιεύθυνση Τεχνικών Έργων της Μητροπολιτικής Ενότητας Θεσσαλονίκης της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας από την Πέμπτη 27 Ιουνίου έως και την Παρασκευή 28 Ιουνίου 2024, με ώρα έναρξης στις 07.00 π.μ. και ανάλογα με τις επικρατούσες καιρικές συνθήκες.

Πρόκειται για εργασίες ανακατασκευής ασφαλτοτάπητα και χωματουργικές εργασίες επί της 2ης Επαρχιακής Οδού (Λεωφόρος Παπανικολάου – οικισμός Εξοχής), στο οδικό τμήμα μεταξύ της εισόδου του Γ.Ν. Παπανικολάου και της διασταύρωσης με την οδό Αγίας Λαύρας σε συνολικό μήκος περί τα 500 μ., με κατεύθυνση από και προς Θεσσαλονίκη και με αποκλεισμό μίας λωρίδας κυκλοφορίας.

Ακόμη, η Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας την Πέμπτη 27 Ιουνίου 2024, από τις 07.30 π.μ. έως τη δύση του ηλίου εκτελεί εργασίες αποκατάστασης στηθαίων ασφαλείας στην Εθνική Οδό Θεσσαλονίκης- Ν.Μουδανιών με κατεύθυνση προς τα Νέα Μουδανιά, επιπρόσθετα στα εξής σημεία:

  1. στη Χ.Θ. 9+600, στο δεξιό έρεισμα της οδού στην λωρίδα επιτάχυνσης για την είσοδο στην Ε.Ο. Θεσσαλονίκης – Ν. Μουδανιών από την οδό Μ. Αντύπα,
  2. στη Χ.Θ.13+600, στο αριστερό έρεισμα του κλάδου εξόδου της Ε.Ο. Θεσσαλονίκης – Ν. Μουδανιών με κατεύθυνση προς το Αεροδρόμιο «ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ». Οι εργασίες εκτελούνται από κινητά συνεργεία με αποκλεισμό τμηματικά της αντίστοιχης λωρίδας κυκλοφορίας και ο χρόνος αποκλεισμού των οδικών τμημάτων θα είναι σχετικά μικρός και σύμφωνα με την εξέλιξη των εργασιών.

Ήδη έχει γίνει η σχετική συνεννόηση με την Υποδιεύθυνση Τροχαίας Θεσσαλονίκης ώστε να υπάρξουν οι απαραίτητες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για την ασφαλέστερη διεξαγωγή της κυκλοφορίας κατά τη διάρκεια των εργασιών.

Διαβάστε επίσης: Δ.Κορδελιού- Ευόσμου: Αναβιώνει Ο Θεσμός Του Καλοκαιρινού Φεστιβάλ «Πολιτιστικά Δρώμενα Στις Γειτονιές Του Δήμου»

Ακολουθήστε το ΣυνΔΗΜΟΤΗ στο Google News, στο Facebook, στο Instagram, στο Twitter, στο Pinterest

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *