Εργασία Θεσσαλονίκη Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας

Έρχεται ο διαγωνισμός “WMF STARTUP COMPETITION & CONFERENCE  2023” νεοφυείς επιχ/σεις

Έρχεται ο διαγωνισμός “WMF STARTUP COMPETITION & CONFERENCE  2023”

Για τρίτη χρονιά έρχεται στη Θεσσαλονίκη ο επιτυχημένος Διαγωνισμός Καινοτομίας «WMF STARTUP COMPETITION & CONFERENCE» που συνδιοργανώνεται από το Κέντρο Επιχειρηματικότητας του Έλληνο-Ιταλικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης, το Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης και τον ιταλικό φορέα προώθησης της καινοτομίας Search On-WeMakeFuture! Festival.

Ο Διαγωνισμός απευθύνεται σε ελληνικές νεοφυείς επιχειρήσεις/startups, αλλά και ομάδες καινοτόμων ιδεών, που ενδιαφέρονται να ξεκινήσουν τη δική τους επιχείρηση και θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 16 Δεκεμβρίου 2023, στο Διεθνές Κέντρο Ψηφιακού Μετασχηματισμού και Ψηφιακών Δεξιοτήτων (DT&S Center) της εταιρείας CISCO, στη Θεσσαλονίκη (26ης Οκτωβρίου 21).

Μετά την αρχική επιλογή, 15 startups θα λάβουν μέρος, για την ανάδειξη 3 νικητριών, στο τελικό στάδιο του Διαγωνισμού, που θα πραγματοποιηθεί στις 16.12.23, με την παρουσία κοινού αποτελούμενου από επιχειρηματικούς παράγοντες, εκπροσώπους επενδυτικών εταιριών και business angels.

Οι 3 νικήτριες startups που θα προκύψουν από το διαγωνισμό θα εξασφαλίσουν μία θέση στο Παγκόσμιο Συνέδριο και Διαγωνισμό του WeMakeFuture! Festival (WMF 2024) που θα πραγματοποιηθεί στο Rimini της Ιταλίας στις 13, 14 & 15 Ιουνίου 2024. Αξιοποιήστε την ευκαιρία και υποβάλετε την ιδέα σας στην ηλεκτρονική πλατφόρμα  https://greece.wemakefuture.it/startup-competition/.

Προθεσμία κατάθεσης ιδεών έως τη Δευτέρα 4/12/2023.

Για περισσότερες πληροφορίες και τους όρους συμμετοχής δείτε εδώ: https://www.ebeth.gr/articles/45186

πηγή: https://ka-business.gr/

διαβάστε επίσης: ΚΠΟΔΔ: Προβολές Παιδικού Σινεμα Στο Δήμο Δέλτα

Ακολουθήστε το ΣυνΔΗΜΟΤΗ στο Google News, στο Facebook, στο Instagram, στο Twitter, στο Pinterest

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *