Δήμος Χαλκηδόνος Νομός Θεσσαλονίκης Τοπικά νέα Δήμου Χαλκηδόνος

Ένωση Γονέων Α/θμιας & Β/θμιας Εκπ. Δ. Χαλκηδόνος: παρέλαβε φωτοτυπικό μηχ/μα

Ή Ενωση Γονέων  Α/θμιας & Β/θμιας Εκπαίδευσης Δήμου Χαλκηδόνος θα ήθελε να εκφράσει τις ευχαριστίες της προς την Υποψήφια Βουλευτή της ΝΔ της Β Περιφέρειας Ν.Θεσσαλονίκης κα Έλενα Σάνδρου λαμβάνοντας σήμερα μια δωρεά ενός φωτοτυπικού μηχανήματος για τις ανάγκες ενός σχολικού συγκροτήματος του Δήμου μας.

Η Πρόεδρος της Ένωσης Γονέων Α/θμιας & Β/θμιας Εκπαίδευσης Δήμου Χαλκηδόνος κα Βαλσαμάκη, παρέλαβε σήμερα το φωτοτυπικό από την κα Σάνδρου, όπου και την ευχαρίστησε για αυτήν την τόσο αξιέπαινη πρωτοβουλία. Πράγματι υπάρχουν ανάγκες πολλές στα σχολεία μας και γενναίες πράξεις ανθρώπων όπως αυτή, που σε αυτή τη δύσκολη εποχή συμβάλλουν ουσιαστικά και πράττουν ενέργειες κοινωνικής ευαισθησίας και αλληλεγγύης είναι σημαντικές. Άλλωστε είναι γνωστή στην ευρύτερη κοινωνία η ευαισθησία της κα Σάνδρου. Το φωτοτυπικό με ομόφωνη απόφαση του ΔΣ θα παραδοθεί την ερχόμενη εβδομάδα στον Σύλλογο Γονέων & Κηδεμόνων  Γυμνασίου-Λυκείου Αδένδρου για κάλυψη αναγκών του.

Από την πλευρά της η κα Σάνδρου Υπ.Βουλευτής της ΝΔ Β’ Περιφέρειας Θεσσαλονίκης δήλωσε, ότι η ενασχόληση της με τα κοινά προέκυψε από την  ανάγκη να βοηθήσει ουσιαστικά τον τόπο της αλλά και την ευρύτερη περιοχή, αλλά και στην βελτίωση της σχολικής κοινότητας, πιστεύοντας ακράδαντα ότι η παιδεία είναι ο πιο σημαντικός πυλώνας της ανάπτυξης της κοινωνίας. Τόνισε δε,ότι την πολιτική δεν την βλέπω σαν επάγγελμα ,αλλά σαν προσφορά. Κλείνοντας είπε ,είναι σημαντικό να σταθούμε αρωγοί στις προσπάθειες που καταβάλλει ένας φορέας όπως η Ένωση Γονέων Του Δήμου Χαλκηδόνος την οποία και στηρίζω.

διαβάστε επίσης: https://syndimotis.com/spoydastes-toy-iek-lagkada-dorisan-fa/

Ακολουθήστε το ΣυνΔΗΜΟΤΗ:

✅ στο Google News ➡ https://bit.ly/3sDaa

✅ στο Facebook ➡ https://bit.ly/3Jrx5P

και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *