Ειδήσεις Ελλάδα

Έχουν… οργιάσει με τα γυρισμένα χιλιόμετρα

Ακόμα ένας αγοραστής μεταχειρισμένου που διαπιστώνει ότι το αυτοκίνητο που έχει στα χέρια του δεν αναγράφει τα πραγματικά χιλιόμετρα. Η συγκεκριμένη περίπτωση όμως είναι το απόλυτο όργιο θράσους του επιτηδείου εμπόρου.

Όπως γνωρίσουν οι αναγνώστες μας, το newsauto πρωτοστατεί στη μάχη κατά της εξαπάτησης των αγοραστών μεταχειρισμένων αυτοκινήτων από κάποιους απατεώνες έμπορους.

Αυτοί, εκτός από την διαφαινόμενη εξαπάτηση που κάνουν (δείτε το παρακάτω video) προς τον πελάτη τους, αμαυρώνουν και τον υπόλοιπο κλάδο εμπορίας οχημάτων, η πλειοψηφία των οποίων εργάζονται με τιμιότητα και ηθική. Μάλιστα οι τίμιοι έμποροι χάνουν χιλιάδες ευρώ από τους απατεώνες, αφού οι επιτήδειοι πουλάνε τα ίδια αυτοκίνητα, σε πιο χαμηλές τιμές, έχοντας γυρίσει τα χιλιόμετρα…

Το video που δημοσιοποιήθηκε από λογαριασμό στο Tik Tok τα λέει όλα! Σε έλεγχο που του έγινε στο συγκεκριμένο αυτοκίνητο, τα πραγματικά χιλιόμετρα που έβγαλε το πρόγραμμα διασταύρωσης του ιστορικού είναι σχεδόν 654.000, ενώ στο κοντέρ αναγράφονται 227.000 χιλιόμετρα.

Δείτε το απίστευτο video:

ΠΗΓΗ: www.newsauto.gr

διαβάστε επίσης: Με Μεγάλη Επιτυχία Η Γιορτή Για Τις Λαϊκές Αγορές (Video)

Ακολουθήστε το ΣυνΔΗΜΟΤΗ:

✅ στο Google News ➡ https://bit.ly/3sDaa

✅ στο Facebook ➡ https://bit.ly/3Jrx5P

και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *