Ανακοινώσεις του Δήμου Κορδελιού Ευόσμου Δήμος Κορδελιού-Ευόσμου Τοπικά νέα Δήμου Κορδελιού Ευόσμου

Δήμος Κορδελιού-Ευόσμου: “ΘΕΛΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑ; ΔΙΑ-ΣΥΝΔΕΣΟΥ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΣΟΥ”

Ο Δήμος Κορδελιού Ευόσμου δια της  Αντιδημαρχίας Κοινωνικής Προστασίας – Δημόσιας Υγείας, η Διεύθυνση Παιδείας και Κοινωνικής Προστασίας, το Κέντρο Κοινότητας με Παράρτημα ΚΕΜ και τον Εμπορικό Σύλλογο Ευόσμου Κορδελιού, συνδιοργανώνουν δράση στο πλαίσιο των συμβουλευτικής υποστήριξης ανέργων πολιτών, με τίτλο: “ΘΕΛΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑ? ΔΙΑ-ΣΥΝΔΕΣΟΥ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΣΟΥ”
Η δράση απευθύνεται στο κοινό που αναζητά εργασία και θέλει να δικτυωθεί, μέσω του Εμπορικού Συλλόγου Ευόσμου Κορδελιού, με εργοδότες της τοπικής κοινωνίας.

Επιπλέον, το κοινό θα ενημερωθεί για  τα περιβάλλοντα και  τις διαδικασίες εργασιακής δικτύωσης στην τοπική κοινωνία, την επιχειρηματικότητα, την ένταξη σε Προγράμματα Απασχόλησης Ανέργων ΔΥΠΑ.

Η ενημερωτική δράση, θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 30 Νοεμβρίου  (ώρες 18:00-21:00) στο Κινηματοθέατρο του Πολιτιστικού Κέντρου Ευόσμου (Μ. Αλεξάνδρου 57).
Η είσοδος είναι ελεύθερη και οι πολίτες θα έχουν τη δυνατότητα να συμμετάσχουν στις παράλληλες δράσεις με θεματικές ενότητες:

  • Επιτόπια διασύνδεση ανέργων (προαιρετικά με το βιογραφικό τους) με τους εργοδότες τοπικών επιχειρήσεων
  • Επιχειρηματικότητα
  • Προγράμματα Απασχόλησης Ανέργων ΔΥΠΑ
  • Εξειδικευμένοι ομιλητές θα απαντήσουν σε ερωτήματα

Σκοπός της δράσης “ΘΕΛΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑ? ΔΙΑ-ΣΥΝΔΕΣΟΥ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΣΟΥ” είναι η στήριξη ανθρώπων της τοπικής κοινωνίας στην αναζήτηση εργασίας και η διασύνδεσή τους με εργοδότες του Δήμου μας.

Πληροφορίες
Κέντρο Κοινότητας Δήμου Κορδελιού Ευόσμου και Παράρτημα ΚΕΜ (Κτίριο Κοινωνικής Υπηρεσίας οδός Μαβίλη 6-8, τηλέφωνα: 2310758769 & 2310558624 & 2310758926, ώρες 08:00-16:00).

Ακολουθήστε το ΣυνΔΗΜΟΤΗ:

✅ στο Google News ➡

✅ στο Facebook ➡

✅ στο Instagram ➡

✅ στο twitter ➡

✅ στο pinterest ➡

✅ στο Youtube ➡

και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *