Ανακοινώσεις του Δήμου Δέλτα Δήμος Δέλτα Τοπικά νέα Δήμου Δέλτα

Δήμος Δέλτα: Ξεκίνησαν οι δηλώσεις συμμετοχής για το 4ο Ατομικό Σχολικό Τουρνουά Σκάκι

Ξεκίνησαν οι δηλώσεις συμμετοχής για το 4ο Ατομικό Σχολικό Τουρνουά Σκάκι στο Δήμο Δέλτα.

Ο Κοινωνικός Πολιτιστικός Οργανισμός του Δήμου Δέλτα διοργανώνει το Σάββατο 30 Σεπτεμβρίου από τις 10:00 έως τις 14:30 στο Πολιτιστικό Κέντρο Διαβατών το 4ο Ατομικό Σχολικό Τουρνουά Σκάκι σε συνεργασία με τον Σκακιστικό Όμιλο Ιωνίας Θεσσαλονίκης και την Σκακιστική Ακαδημία Δέλτα Αξιού. Η διοργάνωση απευθύνεται σε μαθητές και μαθήτριες όλων των σχολικών βαθμίδων (Δημοτικά, Γυμνάσια, Λύκεια) του Δήμου Δέλτα και σκοπός της είναι όσο το δυνατόν περισσότερα παιδιά να μυηθούν στον μαγικό κόσμο του σκακιού. 

Πρόκειται για ένα άθλημα, το οποίο προσφέρει πάρα πολλά οφέλη, όπως έχει αποδειχθεί επιστημονικά, μεταξύ των οποίων είναι η βελτίωση της μνήμης, η αύξηση της ευφυΐας, η αυτοσυγκέντρωση, η δημιουργικότητα, η αναλυτική σκέψη, η βελτίωση των μαθητικών επιδόσεων και η κοινωνικοποίηση. 

Να σημειωθεί ότι οι επιβεβαιώσεις των συμμετοχών θα γίνουν το Σάββατο 30/9 από τις 09:00 έως τις 09:30 στα γραμματεία των αγώνων στο χώρο του Πολιτιστικού Κέντρου Διαβατών. 

Ο διαχωρισμός θα γίνει ανά τάξεις και συγκεκριμένα: 

1ο γκρουπ: Α+Β Δημοτικού 

2ο γκρουπ: Γ+Δ Δημοτικού 

3ο γκρουπ: Ε+ΣΤ Δημοτικού 

4ο γκρουπ: Γυμνάσια 

5ο γκρουπ: Λύκεια 

Στο τέλος θα γίνουν απονομές και πιο συγκεκριμένα θα βραβευτούν με κύπελλα και μετάλλια οι τρεις (3) πρώτοι νικητές και νικήτριες ανά γκρουπ, ενώ θα δοθούν αναμνηστικά διπλώματα σε όλους τους συμμετέχοντες και όλες τις συμμετέχουσες. 

Επίσης, θα βραβευτεί το καλύτερο σχολείο με βάση τις πέντε (5) καλύτερες επιδόσεις μαθητών/τριών που φοιτούν στο ίδιο σχολείο. 

Για δηλώσεις συμμετοχής, μπορείτε να ακολουθήσετε το σύνδεσμο https://forms.gle/q8vA2LhNY1stFdG96 και στα emails: chess.ionias.thess@gmail.com, deltaaxiouchess@gmail.com. 

Με εκτίμηση,  

Αλέξανδρος Διαμαντόπουλος 

Πρόεδρος Κοινωνικού & Πολιτιστικού Οργανισμού Δήμου Δέλτα 

Τ. 6945435324 

Διαβάστε επίσης: Άρτα: Στον Ανακριτή Ο 38χρονος Πατροκτόνος – «Τον Χτύπησα Με Μία Πέτρα Στο Κεφάλι» – Σοκάρουν Όσα Είπε Στους Αστυνομικούς

Ακολουθήστε το ΣυνΔΗΜΟΤΗ στο Google News, στο Facebook, στο Instagram, στο Twitter, στο Pinterest

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *