Δήμος Δέλτα Δημοτική Ενότητα Αξιού Τοπικά νέα Δήμου Δέλτα

Δήμος Δέλτα: “2ος Δρόμος Ζωής – Αξιός” (φωτο)

Δρόμος Ζωής  για το νερό –Μαζική η συμμετοχή του κόσμου. Εκατοντάδες κόσμου συμμετείχε στην Πρωτοβουλία του Δήμου Δέλτα που γίνεται θεσμός στην περιοχή.

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε ο 2ος Δρόμος Ζωής δυο  χιλιομέτρων που διοργάνωσε ο Δήμος Δέλτα και έλαβε χώρα στην δημοτική Ενότητα Αξιού. 

Οι δρομείς κάθε ηλικίας ξεκίνησαν  από τον υδατόπυργο των Κυμίνων και τερμάτισαν  στο πολιτιστικό κέντρο Μαλγάρων.

Φέτος η δράση με σύνθημα «σώστε το νερό» αφιερώθηκε στο πολύτιμο αγαθό  και την ορθολογική διαχείριση του, ενώ διοργανώθηκε και με αφορμή και την Παγκόσμια Ημέρα Νερού που τιμάται διεθνώς στις 22 Μαρτίου.

«Η σημασία της φετινής εκδήλωσης είναι διπλή καθώς συνδέεται άμεσα με την έναρξη των εργασιών για την σύνδεση του αγωγού ύδρευσης από την Χαλάστρα στον Αξιό που θα τροφοδοτήσει με καθαρό πόσιμο νερό σπίτια και επιχειρήσεις χιλιάδων συνδημοτών μας. Όλοι εμείς στη Διοίκηση του Δήμου Δέλτα που βάλαμε προτεραιότητα να αποκτήσει ο Αξιός καθαρό πόσιμο νερό και ο κάθε πολίτης να έχει πρόσβαση στο πολυπόθητο δώρο Ζώης αισθανόμαστε περήφανοι που καταφέραμε να υλοποιήσουμε αυτόν τον στόχο κάτω από τις όποιες δυσκολίες συναντήσαμε. Μια πράξη ανθρωπιάς για τους πολίτες του Δήμου μας, υλοποιείται και σε λίγους μήνες γίνεται πραγματικότητα με τους αγωγούς να φτάνουν σε Κύμινα και Μάλγαρα» τόνισε ο Δήμαρχος Γιάννης Ιωαννίδης δίνοντας συγχαρητήρια σε όλους τους συμμετέχοντες  και στους εθελοντές που συνέβαλαν για την άρτια διοργάνωση της δράσης.

Η Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Προστασίας και Δημόσιας Υγείας Βούλα Ελευθεριάδου δήλωσε: “2ος Δρόμος Ζωής με σύνθημα: σώστε το νερό!!! Σωστή διαχείριση του νερού για να έχουν νερό τα παιδιά μας και οι επόμενες γενιές!!! Ολοκληρώνεται το έργο και θα έχουν καθαρό πόσιμο νερό εκατοντάδες νοικοκυριά στα Κύμινα και Μάλγαρα!!!

Ο Δρόμος Ζωής, με πρωτοβουλία του Δημάρχου Γιάννη Ιωαννίδη και της Διοίκησης του Δήμου Δέλτα γίνεται θεσμός και θα επαναλαμβάνεται κάθε χρόνο με ξεχωριστό θέμα που θα αντλείται από τα κοινωνικά μηνύματα που αφορούν και την τοπική κοινωνία.

διαβάστε επίσης:https://syndimotis.com/d-kordelioy-perivallontiki-ekdilosi/

Ακολουθήστε το ΣυνΔΗΜΟΤΗ:

✅ στο Google News ➡ https://bit.ly/3sDaadm

✅ στο Facebook ➡ https://bit.ly/3Jrx5Pk

και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *