Θεσσαλονίκη Νομός Θεσσαλονίκης Πολιτικά

Δ. Βαρτζόπουλος: Παρουσία πλήθους κόσμου η εκδήλωση στον Άγιο Αθανάσιο

Παρουσία πλήθους κόσμου πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 24/4 η πολιτική εκδήλωση του βουλευτή ΝΔ Β’ Θεσσαλονίκης Δημήτρη Βαρτζόπουλου στον Άγιο Αθανάσιο Θεσσαλονίκης.

Ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας σαρώνει τα χωριά και τις περιοχές της β’ εκλογικής περιφέρειας κοινοποιώντας το έργο και τη δράση της κυβέρνησης όσο και τη δίκη του ενόψει των επικείμενων εθνικών εκλογών. 

Ο κ. Βαρτζόπουλος αναφέρθηκε στις ενέργειες της κυβέρνησης για την αντιστάθμιση των επιπτώσεων της διεθνούς ενεργειακής κρίσης. Παράλληλα επεσήμανε έντονα την ανάγκη να οικοδομηθεί ένα νέο σύγχρονο, ευρωπαϊκό, κράτος με αναγκαίες ριζοσπαστικές μεταρρυθμίσεις, που θα διαμορφώσουν το μέλλον των νέων γενεών:

-Τον αναγκαίο Κοινωνικό Εκσυγχρονισμό του Κράτους βασιζομένου στην αποκέντρωση, σε μια ενιαία Κοινωνική Υπηρεσία, σε ένα Νέο Εθνικό Σύστημα Υγείας, ένα Νέο Εθνικό Σύστημα Προνοίας και μια πραγματικά δωρεάν Δημόσια Παιδεία.

-Την ανάπτυξη ενός νέου διεκδικητικού πατριωτισμού, με άμεση επέκταση της αλιευτικής ζώνης στα 12νμ παντού, την θωράκιση του ενιαίου αμυντικού χώρου Ελλάδος- Κύπρου, την απαίτηση σεβασμού του κοινοτικού κεκτημένου στα Δυτικά Βαλκάνια.

Διαβάστε επίσης: https://syndimotis.com/thessaloniki-13chronos-eisevale-se-schole/

Ακολουθήστε το ΣυνΔΗΜΟΤΗ:

✅ στο Google News ➡ https://bit.ly/3sDaa

✅ στο Facebook ➡ https://bit.ly/3Jrx5Pk

και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *