Ανακοινώσεις του Δήμου Χαλκηδόνος Δήμος Χαλκηδόνος Δημοτική Ενότητα Άγιος Αθανάσιος Δημοτική Ενότητα Κουφαλίων Τοπικά νέα Δήμου Χαλκηδόνος

Δ. Χαλκηδόνος: Δημοπρατήθηκαν τα αποχετευτικά δίκτυα των οικισμών Αγίου Αθανασίου και Αγχιάλου

Στην τελική ευθεία μπήκαν δύο σημαντικά έργα υποδομών για τον Δήμο Χαλκηδόνος, καθώς δημοπρατήθηκαν τα έργα των ιδιωτικών συνδέσεων του αποχετευτικού δικτύου Αγίου Αθανασίου, προϋπολογισμού 850.000 ευρώ πλέον ΦΠΑ και του αποχετευτικού δικτύου Αγχιάλου, προϋπολογισμού 1.900.000 ευρώ πλέον ΦΠΑ μετά την υπογραφή της προγραμματικής σύμβασης της Δημοτικής Επιχείρησης Υδρευσης και Αποχέτευσης Χαλκηδόνος (Δ.Ε.Υ.Α.Χ.) με την ΕΥΑΘ Παγίων και την ένταξη των έργων αυτών στο Πρόγραμμα “Αντώνης Τρίτσης”.

Η υλοποίηση των δύο αυτών έργων, ζωτικής σημασίας για την προστασία της δημόσιας υγείας, αποτελούσε χρόνιο αίτημα των κατοίκων των οικισμών Αγίου Αθανασίου και Αγχιάλου, για το οποίο η Δημοτική Αρχή και η Διοίκηση της Δ.Ε.Υ.Α.Χ. από την πρώτη στιγμή ανάληψης των καθηκόντων τους προσπάθησαν να δώσουν λύση.

Υλοποιώντας τις δεσμεύσεις που έχουμε αναλάβει απέναντι στους δημότες του Δήμου Χαλκηδόνος και στους κατοίκους μας προχωράμε στην κατασκευή δύο πολύ σημαντικών έργων, αυτό της ολοκλήρωσης του αποχετευτικού δικτύου Αγίου Αθανασίου, ενός έργου που περιμένει εδώ και 15 χρόνια την ολοκλήρωσή του και την κατασκευή του αποχετευτικού δικτύου Αγχιάλου ενός επίσης σημαντικού έργου για το οποίο δεσμευτήκαμε ότι θα υλοποιήσουμε”, τόνισε ο Δήμαρχος Χαλκηδόνος, Σταύρος Αναγνωστόπουλος.

“Προχωράμε βήμα βήμα υλοποιώντας το πρόγραμμά μας και κατασκευάζοντας βασικά έργα υποδομών για τους δημότες μας ώστε να αναβαθμίσουμε όσο περισσότερο γίνεται τις συνθήκες διαβίωσης τους αλλά και την εικόνα των οικισμών μας. Θα συνεχίσουμε με σταθερά και γοργά βήματα στην ίδια κατεύθυνση ώστε να ολοκληρώσουμε τον σχεδιασμό μας. Στον λαϊκισμό ορισμένων απαντάμε με τα έργα μας”, δήλωσε ο κ. Αναγνωστόπουλος ευχαριστώντας παράλληλα για τη συνεργασία και τη βοήθεια τη διοίκηση της ΕΥΑΘ Παγίων και ιδιαίτερα τον Πρόεδρό της Γιώργο Ιωαννίδη καθώς και τους προηγούμενους Προέδρους Αθανάσιο Τζακόπουλο και Στάθη Αβραμίδη.

Διαβάστε επίσης: Δ. Κορδελιού – Ευόσμου: ΑΡΧΙΖΟΥΝ Οι Εγγραφές Στους Δημοτικούς Παιδικούς & Βρεφονηπιακούς Σταθμούς Για Το Σχολικό Έτος 2024 – 2025

Ακολουθήστε το ΣυνΔΗΜΟΤΗ στο Google News, στο Facebook, στο Instagram, στο Twitter, στο Pinterest

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *