Ανακοινώσεις του Δήμου Χαλκηδόνος Δήμος Χαλκηδόνος Δημοτική Ενότητα Άγιος Αθανάσιος Δημοτική Ενότητα Κουφαλίων Δημοτική Ενότητα Χαλκηδόνας Πολιτικά

Δ. Χαλκηδόνος-αυτοδιοικητικές εκλογές 2023: Ανακοίνωση από την παράταξη “Σύμπραξη Ευθύνης”

από την παράταξη “Σύμπραξη Ευθύνης” του Δήμου Χαλκηδόνος, παραλάβαμε την παρακάτω ανακοίνωση:

“Η “Σύμπραξη Ευθύνης” από την αρχή αυτής της δημοτικής θητείας παλεύει να δημιουργήσει μία πολύ μεγάλη κοινωνική συμμαχία, στη βάση κοινών αρχών και αξίων, που θα ασχολείται με τα πραγματικά προβλήματα των πολιτών και όχι στη διευθέτηση αναγκών των λίγων.

Έτσι μετά από επαφές που κάναμε με ομάδες δημοτών και παρατάξεις ανεξαρτήτως κομματικών αποχρώσεων, καταλήξαμε στο πρόσωπο του Γιάννη Παπαμιχαήλ, ώστε να τεθεί ως επικεφαλής υποψήφιος δήμαρχος. Ένας νέος επιστήμονας και σοβαρός αυτοδιοικητικός άνθρωπος, στον οποίο καταθέσαμε την πρότασή μας.

Η πρότασή μας έγινε αποδεκτή από τον ίδιο και πλέον αυτή η ομαδική προσπάθεια δίνει μεγάλη προοπτική Νίκης το σήμερα και το αύριο.

Παράλληλα σε αυτό το δρόμο των συνεργασιών σε ισότιμη βάση, καλούμε τους δημότες του δήμου Χαλκηδόνος να αγωνιστούμε για ένα καλύτερο μέλλον, σαν μία απάντηση στη σημερινή κακοδιοίκηση και σε αλαζονικές και εγωιστικές συμπεριφορές άλλων.

Όλοι μαζί μπορούμε καλύτερα.

διαβάστε επίσης: Νέος Υποψήφιος Δήμαρχος Δ. Χαλκηδόνος: Ιωάννης Παπαμιχαήλ

Ακολουθήστε το ΣυνΔΗΜΟΤΗ

✅ στο Google News ➡

✅ στο Facebook ➡

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *