Ανακοινώσεις του Δήμου Χαλκηδόνος Δήμος Χαλκηδόνος Τοπικά νέα Δήμου Χαλκηδόνος

Δ. Χαλκηδόνος «Αναβαθμίζουμε διαρκώς το οδικό δίκτυο»

Στις εργασίες ασφαλτοστρώσεων στον οικισμό του Αγίου Αθανασίου βρέθηκε ο Δήμαρχος Χαλκηδόνος Σταύρος Αναγνωστόπουλος, στο πλαίσιο αυτοψίας που πραγματοποιεί σε έργα οδοποιίας που εκτελούνται με αδιάλειπτο ρυθμό σε όλους τους οικισμούς του Δήμου.

Ο Δήμαρχος ενημερώθηκε για την πορεία των εργασιών και εξέφρασε την ικανοποίησή του για τους γοργούς ρυθμούς εκτέλεσής τους τονίζοντας ότι μετά από πολλά χρόνια πραγματοποιούνται εργασίες ασφαλτοστρώσεων σε όλα τα διαμερίσματα του Δήμου Χαλκηδόνος.

Αναβαθμίζουμε διαρκώς και συντηρούμε συστηματικά το οδικό δίκτυο του Δήμου μας, και στις τρεις Δημοτικές Ενότητες, κάνοντάς το ασφαλέστερο και λειτουργικότερο, τόσο για τους οδηγούς όσο και για τους πεζούς”, δήλωσε ο κ. Αναγνωστόπουλος τονίζοντας ότι “η βελτίωση του οδικού δικτύου αποτελεί σημαντική προτεραιότητα για τη δημοτική μας αρχή”. “Εργαζόμαστε μεθοδικά σε όλους τους οικισμούς του Δήμου μας. Τις ημέρες αυτές εκτελούνται οι εργασίες στον οικισμό του Αγίου Αθανασίου και θα ξεκινήσουν άμεσα εργασίες στο Πρόχωμα και τη Γέφυρα ενώ θα συνεχιστούν σε όλη την επικράτεια του Δήμου”, συμπλήρωσε.

Σύμφωνα με τον Δήμαρχο στην περιοχή του Αγίου Αθανασίου έχουν ξεκινήσει και οι πρώτες συνδέσεις με το νέο αποχετευτικό δίκτυο, το οποίο, όπως είπε, είναι σε εκκρεμότητα από το 2008 ενώ το προσεχές χρονικό διάστημα αναμένεται η δημοπράτηση του συνολικού έργου των νέων συνδέσεων που θα αφορά όλο τον οικισμό του Αγίου Αθανασίου και όχι μόνο τις περιοχές που γίνονται οι νέες ασφαλτοστρώσεις.

Διαβάστε επίσης:Ασυνείδητος Οδηγός Πάρκαρε Το ΙΧ Του Πάνω Σε Κορμό Δέντρου

Ακολουθήστε το ΣυνΔΗΜΟΤΗ:

✅ στο Google News ➡ https://bit.ly/3sDaa

✅ στο Facebook ➡ https://bit.ly/3Jrx5P

και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *