Ανακοινώσεις του Δήμου Χαλκηδόνος Τοπικά νέα Δήμου Χαλκηδόνος

Ανακοίνωση υποψηφιότητας κ. Μηντσιούδη Μαυρουδή για τον Δ. Χαλκηδόνος

Με ξεκάθαρο  μήνυμα «Επανεκκίνηση και επανασχεδιασμό για τον Δήμου του 2030 » ο κος Μηντσιούδης Μαυρουδής ανακοίνωσε χθες Δευτέρα 17/7/2023 την υποψηφιότητά του για Δήμαρχος του Δήμου Χαλκηδόνος στις δημοτικές εκλογές του Οκτωβρίου 2023.

Μια εκδήλωση καθαρά υποψηφίων, όπου όλοι μαζί, με κοινό στόχο, όραμα και διάθεση  θα προχωρήσουμε  μπροστά, όπως ειπώθηκε από τους περισσότερους σε μεταξύ τους συζητήσεις .

Ομάδες δεμένες μεταξύ τους, με ενθουσιασμό και δίνοντας τον παλμό, υποδέχτηκαν τον υποψήφιο Δήμαρχο κο Μηντσιούδη Μαυρουδή για να δώσει το σύνθημα της έναρξης της προεκλογικής περιόδου. 

Ο υποψήφιος Δήμαρχος κος Μηντσιούδης , ο οποίος αφού ευχαρίστησε τους υποψήφιους  και συνεργάτες του , για την παρουσία τους, ξεκίνησε την ομιλία του λέγοντας:

«Αγαπητοί συνδημότες -φίλες και φίλοι, Η παρουσία μου σήμερα εδώ δεν προέκυψε αβίαστα. Προέκυψε βασιζόμενη σ΄ένα μεγάλο στόχο. Την επανεκκίνηση και τον επανασχεδιασμό του Δήμου Χαλκηδόνος. Είναι ο τόπος που γεννήθηκα, ζω, εργάζομαι και μεγαλώνω τα παιδιά μου, γιατί πιστεύω στην προοπτική του. Σ’ αυτό το δήμο ζούμε όλοι εμείς και αυτό εντείνει την αγωνία μας για το μέλλον του, καθώς και την επιθυμία για προσφορά ώστε να κάνουμε την προοπτική πραγματικότητα».

Με λόγο μεστό, συγκροτημένο αλλά και αποφασιστικό έστειλε το δικό του μήνυμα στον κόσμο «Ο Δήμος Χαλκηδόνος πρέπει να έχει πρωταγωνιστικό ρόλο εξασφαλίζοντας και διασφαλίζοντας τις ανάγκες των πολιτών. Δημιουργώντας ένα φιλικό περιβάλλον στον πολίτη , ποιότητα και αποτελεσματικότητα. Στόχος για εμάς είναι να φτιάξουμε ένα δήμο για τις επόμενες δεκαετίες. Να προετοιμάσουμε το δήμο του μέλλοντος,  με προοπτική στο 2030».

«Δίνοντας προοπτική στο Δήμο και ανοίγοντας νέους ορίζοντες προχωράμε κάνοντας άλμα στο μέλλον», τόνισε μεταξύ άλλων ο Υποψήφιος Δήμαρχος κος Μηντσιούδης.

Κλείνοντας ο κος Μηντσιούδης, ανέφερε χαρακτηριστικά «Ο Δήμος Χαλκηδόνος ανήκει σε όλους, στις νέες στους νέους, σε όλους εσάς .Δεν ανήκει σε κανέναν Δήμαρχο, σε κανένα ΄΄ ΕΓΩ ΄΄. Ζητώ την στήριξη της κοινωνίας των πολιτών. Σας καλώ μαζί με τους συνεργάτες μου να ενώσουμε τις δυνάμεις μας Με ενότητα και συνεργασία να γεφυρώσουμε το χάσμα μεταξύ της κοινωνίας των πολιτών και της τοπικής αυτοδιοίκησης».

Χαρακτηριστικό της εκδήλωσης, ήταν τα σύγχρονα τεχνολογικά μέσα κάλυψης  που χρησιμοποιήθηκαν, θέλοντας ακόμη και με αυτό τον τρόπο να δείξει έμπρακτα, ότι η επανεκκίνηση και ο επανασχεδιασμός για τον Δήμο του 2030, ξεκίνησε ήδη!

Διαβάστε επίσης: Νέο Έκτακτο Δελτίο Από Την ΕΜΥ–Στους 44 Βαθμούς Ο Υδράργυρος

Ακολουθήστε το ΣυνΔΗΜΟΤΗ

✅ στο Google News ➡ https://bit.ly/3sDaa

✅ στο Facebook ➡https://bit.ly/3Jrx5P

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *