Θεσσαλονίκη Νομός Θεσσαλονίκης Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας Πολιτικά

Νικόλαος Παπαδόπουλος: “Μέγιστη προσβολή της Ορθοδόξου Πίστεως”

Νικόλαος Παπαδόπουλος Βουλευτής Β’ Θεσσαλονίκης του Δημοκρατικού Πατριωτικού Κινήματος «ΝΙΚΗ»

Μέγιστη προσβολή της Ορθοδόξου Πίστεως λίγο πριν την Κυριακή της Ορθοδοξίας

«Είναι θλιβερό και άκρως προκλητικό για την Πίστη των Ορθοδόξων όπου γης, να προσβάλλεται βάναυσα το Ιερό Πρόσωπο της Υπεραγίας Θεοτόκου, και του Τιμίου Σταυρού του Χριστού μας, στην Πατρίδα μας την Ελλάδα που αιώνες τώρα είναι «σκανδαλωδώς» Θεοσκέπαστη σε όλα τα δεινά που πέρασε από τους εξωτερικούς της εχθρούς! Δυστυχώς τόλμησαν κάποιοι εχθροί της, αυτή τη φορά οι εντός των Τειχών, στο όνομα της δήθεν τέχνης και με χρήματα του ορθόδοξου πιστού λαού που απλόχερα ξοδεύει η υπουργός του δήθεν πολιτισμού, να χρησιμοποιήσουν με τον πιο εξευτελιστικό τρόπο, ό,τι αγαπάνε και σέβονται περισσότερο οι Έλληνες!
«Παναγία μου», αναφωνούμε όλοι στις δύσκολες στιγμές της ζωής μας… «Χριστέ μου σώσε μας», φωνάζουμε με όλη τη δύναμη της ψυχής μας όταν κινδυνεύει η ζωή μας! Αυτά δεν είναι τυχαία, έχει πέσει μέσα μας ο «Σπόρος» από το Βάπτισμα και από τη Θεία Μετάληψη που συμμετέχουμε σε κάθε Θεία Λειτουργία!
Προσπαθούν να ξεριζώσουν από την μνήμη μας και την αθάνατη ψυχή μας, την Ωραιότητα και την Λαμπρότητα του Αναστάντος Χριστού και της Μητέρας όλων των Ορθοδόξων Χριστιανών, της Παναγίας μας, της Πλατυτέρας των Ουρανών και το Καύχημα της Ρωμιοσύνης με τον πιο χυδαίο τρόπο! Αλλά τι να περιμένει κανείς σε αυτήν δύσμοιρη Πατρίδα μας, όταν οι νόμοι που ψηφίζουν οι κρατούντες είναι νόμοι ενάντιοι στους Θεϊκούς Νόμους, στους Νόμους της φύσης, του Συντάγματος, στους Νόμους του κράτους ΔΙΚΑΙΟΥ που πρόσφατα το Ευρωκοινοβούλιο με ψήφισμα επικύρωσε.
Αγαπητά μου αδέρφια δεν είναι ώρα σιωπής, αλλά ώρα Ομολογίας…Ή θα είμαστε με τον Χριστό, ή κατά του Χριστού… κάθε άλλη στάση είναι νοσηρή, και σε αυτήν, η «ΝΙΚΗ» και γω προσωπικά, ως Ορθόδοξος Έλληνας βουλευτής δεν θέλουμε και δεν μπορούμε να μείνουμε αδιάφοροι!
Απαιτούμε να κατέβει άμεσα η προσβλητική αφίσα για το ντοκιμαντέρ «ΑΔΕΣΠΟΤΑ
ΚΟΡΜΙΑ» της κ. Ψύκου που πρόκειται να προβληθεί στο Διεθνές Διαγωνιστικό Τμήμα του
26ου Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Θεσσαλονίκης

Με πόνο ψυχής… Νικόλαος Παπαδόπουλος Βουλευτής Β’ Θεσσαλονίκης του
Δημοκρατικού Πατριωτικού Κινήματος «ΝΙΚΗ»

Η “ΝΙΚΗ” ανάχωμα στους Χριστομάχους και τους Θεομάχους. (06/03/2024)

Διαβάστε επίσης: Εργασίες Συντήρησης Στην 27η Επαρχιακή Οδό  Θεσσαλονίκης- Νέας Μηχανιώνας Από Την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας

Ακολουθήστε το ΣυνΔΗΜΟΤΗ στο Google News, στο Facebook, στο Instagram, στο Twitter, στο Pinterest

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *