Δήμος Χαλκηδόνος Π.Ε. Θεσσαλονίκης

14η Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου Χαλκηδόνος

Χθες, Τρίτη 31 Μαΐου 2022, πραγματοποιήθηκε η 14ηΣυνεδριαση του Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου Χαλκηδόνος στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου (στον 1ο όροφο του κτιρίου του ΚΑΠΗ Κουφαλίων).

Στο 10λεπτο του πολίτη αναφέρθηκαν από τους Δημοτικούς Συμβούλους τα προβλήματα που αφορούν την τοπική κοινωνία της περιοχής.

Ο κ. Μαυρουδής Μηντσιούδης ανάφερε για το θέμα των Παιδικών Χαρών του Δήμου Χαλκηδόνος (για τις συμβάσεις, τις πιστοποιήσεις, τις παραδόσεις….).

Ο κ. Κώστας Σαραφίδης είπε για το άνοιγμα του Δημοτικού Κολυμβητηρίου στα Κουφάλια, θέτει ερωτήματα για τα νέα προγράμματα τα που ανάφερε στην εισαγωγή του ο Δήμαρχος κ. Αναγωνστόπουλος.

Ο κ. Μηνάς Μηντζαρίδης είπε για την Γέφυρα του Λουδία, το Σχέδιο Αστικής Προσβασιμότητας, Επέκταση φυσικού αερίου, 3.300€ για ασφαλτοστρώσεις και τις παιδικές χαρές. Το βασικό του ερώτημα είναι τι γίνετε; τι προσπαθείτε να κάνετε;

Τον λόγο έπειτα το πήρε ο κ. Λουκάς Ευσταθιάδης όπου έκφρασε την δημόσια την συγνώμη του και την συμπαράσταση του στην μητέρας του παιδιού με το ατύχημα που είχε στην παιδική χαρά που βρισκόταν εκείνη την ώρα στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου. Επίσης ανάφερε τα συλλυπητήρια του ως προς την οικογένεια του Γεώργιου Μπουγαΐδη (του δικού μας ανθρώπου) και το ερώτημα του και τις οικογένειας είναι ότι εδώ και 20ημέρες ζήτησαν ένα χαρτί και ακόμη δεν το έχει παραλάβει… Αναφέρθηκε και σε άλλα θέματα τα οποία μας θα τα δημοσιεύσουμε σε αναλυτικότερα σύντομα στην ηλεκτρονική μας εφημερίδα www.syndimotis.com.

Ο κ. Σάββας Σιδηρόπουλος ανάφερε δύο θέματα: την προετοιμασία κουνουπιών και το άνοιγμα, την λειτουργία και οργάνωσης του Δημοτικού Κολυμβητηρίου.

Η κ. Θεανώ Μπόσκογλου – Κωτούλα ανάφερε το θέμα των χόρτων, των κουνουπιών και των νεκροταφείων.

Ο κ. Απόστολος Στεργιάδης είπε για τα προβλήματα που υπάρχουν στην ΔΕΥΑΧ και τα χόρτα. Επίσης ανάφερε για τα προβλήματα που έχει το Δημοτικό και Γυμνάσιο της Γέφυρας.

Πήρε το λόγο και η μητέρα του 10χρονου κ. Δούρου Βασιλική που είχε το ατύχημα στην παιδική χαρά. Ανάφερε ότι σύμφωνα τα έγγραφα που έχει παραλάβει η συγκεκριμένη παιδική χαρά που έγινε το ατύχημα δεν ήταν πιστοποιημένη και ζήτησε και άλλα συμπληρωματικά χαρτιά.

Παρακολουθήστε ένα μέρος απαντήσεων που δόθηκαν από τον Δήμαρχο Χαλκηδόνος κ. Αναγνωστοπούλου στα θέματα που τέθηκαν στο 10λεπτο του πολίτη κατά την 14ηΣυνεδριαση του Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου Χαλκηδόνος 

Ακολουθήστε το ΣυνΔΗΜΟΤΗ στο Google News, στο Facebook, στο Instagram, στο Twitter, στο Pinterest και στο Youtube
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσει
ς

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *