Ανακοινώσεις του Δήμου Κορδελιού Ευόσμου Δήμος Κορδελιού-Ευόσμου

Συντηρήσεις & Επισκευές σε σχολεία και δημοτικά κτίρια

Τεχνικές παρεμβάσεις, επισκευές και έργα συντήρησης πραγματοποιούνται με γοργούς ρυθμούς σε σχολεία και σε δημοτικά κτίρια του Δήμου μας με αυτεπιστασία των συνεργείων της Αντιδημαρχίας Τεχνικών Υπηρεσιών.

Στόχος του Δήμου είναι να αντιμετωπιστούν άμεσα οι μεγαλύτερες ανάγκες και να βελτιωθούν οι σχολικές κτηριακές υποδομές ώστε ενόψει της έναρξης της νέας σχολικής περιόδου, να υποδεχθούν τους μαθητές ευπρεπείς και καθαρές αλλά και να αποκατασταθούν και όλες οι χρόνιες βλάβες στεγανοποίησης στα δημοτικά κτίρια.

Σύμφωνα με τον Δήμαρχο Κορδελιού Ευόσμου κ. Κλεάνθη Μανδαλιανό σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα και παράλληλα με τις παρεμβάσεις αποκατάστασης και στεγανοποίησης στις στέγες των σχολείων, παρόμοιες επισκευές πραγματοποιούνται και σε Δημοτικά κτίρια.

Όπως:

– ολοκληρώθηκε η πρώτη φάση των εργασιών στεγανοποίησης και υγρομόνωσης της στέγης του κτιρίου που στεγάζεται το Κέντρο Κοινωνικής Στήριξης του Δήμου στη συμβολή των οδών Πυθαγόρα και Λ. Μαβίλη και

– δόθηκε λύση σε ένα χρόνιο πρόβλημα στεγανοποίησης στο ίδιο κτίριο στο οποίο συστεγάζεται το 28ο Νηπιαγωγείο ενώ έχει προγραμματισθεί η αποκατάσταση όλων των εσωτερικών βλαβών που προκλήθηκαν από την εισροή νερού στο κτίριο.

Οι εργασίες στο συγκεκριμένο κτίριο γίνονται από δημοτικούς πόρους. Ενώ τα υπόλοιπα από το : “Ειδικό Πρόγραμμα Ενίσχυσης Δήμων «ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ»

– σε εξέλιξη βρίσκεται το πρόγραμμα στεγανοποίησης όλων των δημοτικών κτιρίων τα οποία αντιμετωπίζουν πρόβλημα, με πρώτο τον 5ο παιδικό «Η Παναγία Κρεμαστή» και ακολουθούν το Δημαρχείο Κορδελιού Ευόσμου, το Δημαρχείο Ελευθερίου Κορδελιού, η Πολεοδομίας Ελευθερίου Κορδελιού και το ΘΕΠΑΝ.

Την πορεία των έργων καθώς και την ολοκλήρωση των έργων στο Κέντρο Κοινωνικής Στήριξης επέβλεψε ο Δήμαρχος κ. Κλεάνθης Μανδαλιανός.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *