Ανακοινώσεις του Δήμου Ωραιοκάστρου Δήμος Ωραιοκάστρου

Διαδικτυακή εκδήλωση: Νέες υγειονομικές Υπηρεσίες του Δήμου Ωραιοκάστρου

Την Τρίτη, 2 Νοεμβρίου 2021 στις 16.00, πραγματοποιήθηκε από τον Δήμο Ωραιοκάστρου διαδικτυακή εκδήλωση με διακεκριμένους καλεσμένους και εισηγητές.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης παρουσιάστηκαν οι νέες υπηρεσίες υγειονομικής περίθαλψης του Δήμου, ενώ καλεσμένοι εισηγητές ανέπτυξαν θέματα που άπτονται της Δημόσιας Υγείας.

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο του διασυνοριακού έργου «RemoteCARE», στο οποίο ο Δήμος Ωραιοκάστρου είναι επικεφαλής εταίρος.

Στην εκδήλωση απηύθυναν χαιρετισμό η αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής και Πολιτισμού του Δήμου Ωραιοκάστρου, Χριστίνα Ζάπρα, ενώ συμμετείχαν διακεκριμένοι εισηγητές.

Ειδικότερα, μίλησαν ο Λάζαρος Κωνσταντινίδης, ιατρός – επιστημονικός επικεφαλής RemoteCare, o Νικόλαος Βαδόλας, ανάδοχος Έργου – Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρίας Euroaction A.E., η Όλγα (Όλια) Βασιλάκη-Καρόζη, Ιατρός Βιοπαθολόγος-Μικροβιολόγος, Επιμελήτρια Α΄ ΕΣΥ Μικροβιολογικό Εργαστήριο, ΑΧΕΠΑ, Msc, Διοίκηση Μονάδων Υγείας και Πρόνοιας, ΔΙΠΑΕ, Διδάκτωρ Ιατρικής Σχολής ΑΠΘ, η Αγγελική Μακρή, υποψήφια διδάκτορας του Πανεπιστημίου της Νότιας Φλόριντα των ΗΠΑ με ειδίκευση στον τομέα της δημόσιας υγείας και ο Δημήτρης Ταταρίδης, διοικητικός διευθυντής της «Εταιρίας Κοινωνικής Ψυχιατρικής και Ψυχικής Υγείας».

Παρακολουθήστε την ενημερωτική εκδήλωση απο τον παρακάτω σύνδεσμο: https://www.facebook.com/MunicipalityOraiokastro/videos/1622642881431500

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *