Ανακοινώσεις του Δήμου Χαλκηδόνος Δήμος Χαλκηδόνος Τοπικά νέα Δήμου Χαλκηδόνος

Υπεγράφη η απόφαση για την επιχορήγηση του Μορφωτικού Πολιτιστικού Συλλόγου Αδένδρου ύψους 50.000 ευρώ 

Παρουσία του Δημάρχου Χαλκηδόνος και Προέδρου της Επιτροπής Διαχείρισης Προγραμμάτος (ΕΔΠ), Σταύρου Αναγνωστόπουλου και του Προέδρου του Μορφωτικού Πολιτιστικού Συλλόγου Αδένδρου, Γιώργου Τσαπάρα και μελών του Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου υπογράφηκε η απόφαση της επιχορήγησης του Συλλόγου μέσω του Προγράμματος Αγροτικής Ανάπτυξης 2014-2020 με το ποσό των 49.910 ευρώ για την προμήθεια νέων παραδοσιακών φορεσιών. 

«Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος για τη σημερινή υπογραφή καθώς ένας Πολιτιστικός Σύλλογος του Δήμου μας με πλούσια δραστηριότητα έχει τη δυνατότητα να προχωρήσει σε εμπλουτισμό του βεστιαρίου του, ώστε να μπορεί στο μέλλον να μας παρουσιάζει ακόμη πιο αναβαθμισμένες παραστάσεις», τόνισε ο Δήμαρχος Χαλκηδόνος.  

«Με την ενέργεια αυτή δείχνουμε το ενδιαφέρον και τη στήριξή μας προς τους Πολιτιστικούς Συλλόγους του Δήμου μας και τους καλούμε όλους να εκμεταλλευτούν ανάλογα προγράμματα που θα υπάρξουν στο μέλλον και στα οποία θα στηρίξουμε τις όποιες προτάσεις υποβάλλουν», συμπλήρωσε ο κ. Αναγνωστόπουλος.   

Διαβάστε επίσης: Ανακοίνωση Από Τη Διεύθυνση Αγροτικής Οικονομίας Και Αλιείας Της ΠKM Για Τους Επιλαχόντες Υποβολής Αιτήσεων «Εγκατάσταση Νέων Γεωργών»

Ακολουθήστε το ΣυνΔΗΜΟΤΗ στο Google News, στο Facebook, στο Instagram, στο Twitter, στο Pinterest

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *