Ανακοινώσεις του Δήμου Δέλτα Δήμος Δέλτα

Flamingo Run αύριο, Κυριακή 24 Οκτωβρίου 2021

O Κοινωνικός Πολιτιστικός Οργανισμός Δήμου Δέλτα – ΚΠΟΔΔ σας προσκαλεί στο @Flamingo_Run αύριο, Κυριακή 24 Οκτωβρίου 2021.

Πρόκειται για μια αθλητική-δρομική γιορτή που θα πραγματοποιηθεί στη δυτική παραλία του Θερμαϊκού την περιοχή της λιμνοθάλασσας και του “Κόκκινου Δρόμου” Καλοχωρίου.

Μια πανέμορφη περιοχή του Δήμου Δέλτα, γεμάτο Flamingos και όμορφες, παραθαλάσσιες διαδρομές που προσφέρονται για τρέξιμο-περπάτημα αλλά και οικογενειακές εξορμήσεις.

Την Κυριακή το πρωί λοιπόν θα πραγματοποιηθούν για αθλητές αλλά και δυναμικούς περιπατητές οι αγώνες 10 και 5 χιλιομέτρων.

Στο πρόγραμμα των εκδηλώσεων θα διεξαχθεί και αγώνας 1000 μέτρων για παιδιά 9 έως 12 ετών, ενώ θα πραγματοποιηθούν και περιβαλλοντικές δράσεις και ενημέρωση για την περιοχή.

Στόχος των διοργανωτών είναι η δημιουργία ενός αθλητικού θεσμού που θα δώσει την ευκαιρία σε πολλούς αθλητές-επισκέπτες να γνωρίσουν την όμορφη περιοχή της λιμνοθάλασσας Καλοχωρίου.

Πρόγραμμα Flamingo Run 2021

– 8:30 πμ Παράδοση αριθμών χρονομέτρησης και μπλουζάκια στους συμμετέχοντες.

– 9:30 πμ Εκκίνηση αγώνα 10 χιλιομέτρων.

– 10:30 πμ Απονομές μεταλλίων στους νικητές/τριες των 10 χιλιομέτρων (Παραλαβή από τους ίδιους σύμφωνα με το υγειονομικό πρωτόκολλο).

– 10:40 πμ Περιβαλλοντική και τοπογραφική ενημέρωση για την περιοχή και περίπατος με ξενάγηση στη λιμνοθάλασσα.

– 11:00 πμ Εκκίνηση αγώνα 1000 μέτρων μαθητών/τριών.

– 12:00 μμ Εκκίνηση αγώνα δρόμου και δυναμικού βαδίσματος 5 χιλιομέτρων.

– 13:00 μμ Απονομές μεταλλίων στους νικητές/τριες των 5 χιλιομέτρων(Παραλαβή από τους ίδιους σύμφωνα με το υγειονομικό πρωτόκολλο).

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *