Δήμος Δέλτα Δημοτική Ενότητα Εχεδώρου Τοπικά νέα Δήμου Δέλτα

Δήμος Δέλτα: Εκδηλώσεις για την Εθνική Επέτειο της 25η Μαρτίου 1821

Εορτάστηκε εχθές στα Διαβατά Θεσσαλονίκης, η Εθνική Επέτειος της 25ης Μαρτίου, ο ξεσηκωμός του Γένους απέναντι στην Οθωμανική Αυτοκρατορία, τιμώντας παράλληλα τον Ευαγγελισμό της Θεοτόκου.

Σύμφωνα με ανάρτηση της Δημάρχου Δήμου Δέλτα Γερακίνα Μπισμπινά στα social αναφέρει: 

“Σήμερα, οι Έλληνες, έχουμε διπλή γιορτή. Γιορτάζουμε τον Ευαγγελισμό της Θεοτόκου, της Αειπαρθένου Μαρίας, της Παναγίας μας, που μας έχει υπό τη σκέπη της και μας προστατεύει. Γιορτάζουμε, επίσης, την εθνεγερσία του 1821, την επανάσταση απέναντι στον Τούρκικο ζυγό.

Τα ιδανικά των Επαναστατών του ’21 είναι πάντοτε επίκαιρα. Το πάθος για την Ανεξαρτησία, ο αγώνας για την Ελευθερία. Η 25η Μαρτίου δεν είναι απλά μια μέρα για να τιμήσουμε την ιστορία μας, αλλά είναι μια ευκαιρία να εμβαθύνουμε στην ψυχή και το πνεύμα που διαμορφώνουν την ταυτότητά μας ως Έλληνες. Είναι μια ημέρα για να εμπνεόμαστε από το θάρρος και την ανδρεία των προγόνων μας, που αγωνίστηκαν για την ελευθερία και την ανεξαρτησία μας.

Σήμερα διδασκόμαστε από το παράδειγμά τους και συνεχίζουμε τον αγώνα για τις αξίες και τις αρχές που πιστεύουμε. Ενωμένοι ως Έλληνες και με αγώνες από κοινού για ένα καλύτερο μέλλον για τον τόπο μας και τις επόμενες γενιές και με τη δέσμευση ότι θα συνεχίσουμε να προωθούμε τις αξίες της ελευθερίας, της δημοκρατίας και της αλληλεγγύης.”

φωτογραφίες: ΔιαβατάTV Web

Διαβάστε επίσης: Δ. Αμπελοκήπων Μενεμένης: Τιμήθηκε Η 25η Μαρτίου Στο Δήμο

Ακολουθήστε το ΣυνΔΗΜΟΤΗ στο Google News, στο Facebook, στο Instagram, στο Twitter, στο Pinterest

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *